Cateva clipe de umor

Posted by

Nu stiu cum incepeti voi weekend-ul, dar eu una l-am inceput deja cu cateva momente de ras pline de umor. Si decat sa ma gandesc la grijile de zi cu zi mai bine uit de toate astea timp de cateva minute si ma bucur de ceea ce imi poate oferi umorul.

Nu pare cine stie ce, mai ales ca in ziua de astazi e greu sa razi, e greu sa zambesti si parca toate lucrurile sunt aiurea. In plus putin amuzament nu strica nimanui si ai putea sa te gandesti sa realizezi multe alte lucruri prin prisma unui astfel de umor.

Iar in cele din urma umorul te scapa de stres, de tristete si de multe alte lucruri care iti pot face mult rau. Si de ce sa te stresezi cand te poti bucura de zile frumoase, de oamenii frumosi din jurul tau si de momente de care sa-ti amintesti candva cu drag.

Pana la urma tu ce varianta alegi pentru a te reaxa si ce crezi ca merita facut? In cele ce urmeaza ti-am lasat un clip plin de umor care sa te mai destreseze putin si care sa-ti induca o stare de bine. Nu stiu cat si cum va functiona acest clip la tine, dar pentru mine a fost motivul ideal care sa ma faca sa zambesc.