Ce ar trebui sa spui seara inainte de culcare?

Posted by

Da stiu o sa-mi spuneti ca ce scriu eu aici sunt multe, multe bazaconii. Nici nu mai conteaza daca voi va mai rugati sau nu inainte de culcare, caci in materialul urmator veti descoperi ceva foarte interesant. Nu stiu cum stati voi la capitolul stand-up comedy, dar eu am inceput sa ador chestia asta din ce in ce mai mult.

Si poate ca ar trebui sa luam aminte cateva din chestiunile pe care le tot auzim in jurul nostru si pe cat posibil sa facem haz de necaz mai ales in acele momente triste. O sa-mi spuneti ca noi doar asta stim sa facem si ca nu e o problema, poate ca da, dar mai sunt si glumite pe care nu ar trebui sa le alimentam.

Iar daca cineva are impresia ca ma iau de religie sau credinta, ei bine, eu am sa va spun ca nu e vorba nici despre una, nici despre cealalta. E adevarat ca imi place sa-mi tin parerile egate de aceste doua chestiuni doar pentru mine, dar asta nu inseamna ca nu ma pot amuza de anumite lucruri.

Si poate ca ar trebui sa ne mai amuzam ceva mai mult pentru ca numai asa putem depasi momentele grele pe care le intampinam. Spre deosebire de alte lucruri pe care le tot gasesc pe net in ultima vreme acum am gasit metoda perfecata de a te ruga, cel putin metaforic vorbind.

Mai jos am sa va las clipul video cu cel mai tare stand-up pe care am putut sa-l vad in ultima perioada. Nu stiu de ce, dar am impresia ca o sa va placa si ca nu o sa aveti o parere proasta despre ceea ce veti vizualiza.

Acum dupa ce ati vazut clipul asta nu cred ca mai aveti sanse sa va opriti din ras. Ce-i drept nu e o varianta rea de a te ruga seara inainte de culcare. Cred ca asta este cea mai amuzanta metoda (rugaciune) pe care o poti face seara inainte de culcare…

Glumeam! 😛