Ce poate face un bunic la volan?

Posted by

Nu credeam ca am sa ajung sa vad ceva amuzant asa de dimineata. De fapt ideea e ca nu stiu daca am vazut vreodata ceea ce am vizualizat devreme. Si de aceea m-am gandit ca ar fi ideal sa impartasesc asta cu voi.

Nu sunt genul de persoana egoista care sa pastreze toate lucrurile doar pentru ea, in schimb am invatat sa pastrez ceea ce este important pentru mine si pentru activitatile mele.

Stiu foarte bine ce am de facut de aceea nu imi place sa profit sau sa las lucrurile aiurea oricare ar fi situatia sau motivul. Iar in articolul asta vreau sa scriu despre un batranel care pare stapan pe volan si la varsta lui. Cum pe aici, pe meleagurile noastre, batraneii sunt dati la o parte as vrea sa va las mai intai sa urmariti ceea ce poate face un om inaintat in varsta la volan.

Cred ca asta ar fi cel mai bun lucru si apoi am sa va las impresiile si starea pe care mi-a lasat-o mie acest clip.

https://www.youtube.com/watch?v=-RJPg2axfcQ

Ei, acum sa va vad ce mai aveti de comentat? Eu una nu prea mai am cuvinte sa mai spun ceva, dar totusi incerc sa inteleg cum un om la varsta lui poate face asa ceva. Si mai mult decat atata avut curaj sa zambeasca si sa faca glumite pe seama celor mai tineri.

De apreciat este si faptul ca nu si-a pierdut nici indemanarea, nici calmul la varsta lui. Si da  pun foarte  mult accent pe varsta pentru ca unii ar cam trebui sa ia ceva lectii de la cei mai inaintati in varsta (caci nu imi permit sa le spun batarani).

Pana la urma experienta isi spune cuvantul in orice domeniu, iar in cazul asta varsta nu mai este un impediment, ci mai degraba un oarecare numar si nimic altceva. De admirat batranelul si de luat aminte ca se pot face lucruri frumoase indiferent de varsta, cel mai mult conteaza sa stii sa traiesti si intotdeauna sa-ti doresti mai mult.