Cel mai grijuliu motan

Posted by

Astazi vreau sa va povestesc despre ceva tare amuzant. Este vorba despre o amintire pe care o pastrez inca din copilarie. Sincer nu stiu cum de nu mi-am amintit sa scriu despre asta pana acum. Poate ca asa am si pierdut o parte dintre cele mai frumoase amintiri pe care le-am avut in copilaria mea. Si pentru ca am tot vorbit de amintiri cred ca ar fi mai bine sa va introduc in detaliile povestii.

Stiu ca o parte dintre voi nu prea sunt atrasi de animale, dar avand in vedere ca eu una indragesc animalutele, m-am gandit sa va povestesc despre unul dintre motaneii mei. De fapt, cred ca a fost singurul cel mai rasfatat dintre toate pisicutele pe care le-am avut. Ce-i drept lui ii placea sa se dea pe langa mine, iar eu il iubeam ca avea blana moale, curata si in acelasi timp pufoasa. In plus imi dadea senzatia ca ma asculta de fiecare data cand era in preajma mea. Intr-o zi fratele meu a vrut sa faca o gluma, ca de obicei, si ne-am luat la ciondaneala.

Cum mai mult ma amuzam, pentru ca asta era scopul, fratele meu a facut un pas spre mine si a mimat ca ma loveste. In urrmatoarea secunda nu stiu de unde naibii a venit pisoiul si a aterizat pe el, muscandu-l si ingherandu-l. In plus miorlaia foarte ciudat, de parca iti lasa impresia ca el se lupta cu cineva. Pana nu l-a zagriat de i-a dat sangele nu s-a lasat. Ma gandeam ce o fi in mintea animalutului.

Putin mai tarziu am vrut in mod intentionat sa verificam comportamentul pisicii. Asta bineinteles dupa ce mata noastra ulterior a dat o raita pe afara si s-a calmat. Nici nu a reusit fratele meu sa treaca pe langa mine ca pisica a si tabarat pe el.

Numai ca de aceasta data si-a luat manusi pentru protectie. Iar pentru ca in acele momente nu ne-am gandit sa filmam motanul am gasit de curand un mic clip ce pare a fi identic cu ceea ce facea motanul nostru cu multi ani in urma. Daca stau bine sa ma gandesc cred ca acel motan era cel mai bun aparator si ma proteja de toata lumea, inclusiv de familia mea. Si nici macar nu l-am dresat sa faca acest lucru…

https://www.youtube.com/watch?v=c8upFZwOsRs