fotoliu de masaj

Cum iti place sa te relaxezi?

Posted by

Nu stiu ce intelegeti voi prin relaxare, dar sunt oameni obisnuiti sa spuna ca se pot relaxa printr-o alta munca. Sa fim seriosi cu toti fugim de munca precum fuge dracul de tamaie. Nimanui nu-i face placere sa stea cu ochii in calculator (sau depinde de job) pana nu mai poate si sa munceasca asa de amorul artei. Nimeni nu munceste daca nu i se ofera ceva, nimeni nu face nimic daca nu i se rasplatesc intr-un fel sau altul.

Si da cu toti tanjim dupa momentele noastre de libertate, dupa toate lucrurile frumoase ce ne fac viata mai usoara. Iar unul dintre aceste lucruri poate fi considerat si momentul tau de relaxare intr-un fotoliu de masaj incecand sa uiti de grijile tale. Cati dintre voi nu si-ar dori sa detina acasa un astfel de fotoliu si cati dintre voi ar mai uita sa-l paraseasca din momentul in care l-au utilizat?

Nu trebuie sa-mi raspundeti la asta sunt si eu constienta ca anumite lucruri nu le putem avea sau cand le avem nu suntem capabili sa le pastram. Asta se intampla cu noi oamenii, asta facem cu toti chiar daca vrem sa recunoastem sau nu. Si uneori nu suntem capabili sa profitam la maximum de timpu nostru liber, cum de altfel de fiecare data ni-l umplem cu tot felul de prostii care nu fac altceva decat sa ne incurce.

Eu spre exemplu oricat de obosita as fi urasc masajul. Nu il suport, nu l-am suportat de cand eram mica si nici acum nu s-au schimbat prea multe lucruri. De bine, de rau am mai inceput sa mai accept unele chestii, dar nu intotdeauna sunt dispusa sa stau la masaj sau sa folosesc un fototliu de masaj. Asa sunt eu mai dificila si nu las pe nimeni (si nimic) sa se apropie de mine.

Insa am cunoscut si persoane care parca devin altele in momentul in care folosesc un fotoliu de masaj sau pur si simplu apeleaza la cineva pentru a-si satisface acest moft. Nici acum nu imi vine sa cred cat de mult se pot schimba oamenii in timpul unui masaj, cat de relaxati pot fi si mai mult de atat parca toate grijile lor au disparut in acel moment de relaxare.

fotoliu de masaj
fotoliu de masaj

Se spune ca dupa o astfel de relaxare si mai ales dupa masaj te simti cu totul si cu totul altfel si parca si mintea e capabila sa gandesca diferit, calculat si limpede. Apoi la cate superstitii si mituri sunt legate de masaj nu mai stii pe care sa le crezi si pe care nu.

Eu inca totusi stau si ma intreb ce simt oamenii care folosesc aceasta metoda de relaxare si cum de se pot schimba asa total dupa cateva minute de masaj. Pentru mine asta ramane o enigma pe care nu cred ca am sa o deslusesc prea curand desi mi-as dori sa inteleg cum stau lucrurile.

Fara doar si poate se intampla ceva benefic pentru organismul uman, dar vreau sa stiu ce si asta cat mai curand cu putinta.