Lucruri esentiale din viata care ne fac sa zambim

Posted by

Nu stiu daca si voi sunteti de acord cu mine, dar de cate ori sunt acasa in preajma animalelor mele dragi ma simt coplesita de emotii. Si asta pentru ca micii mei prieteni tin sa ma faca sa zambesc ori de cate ori ma gandesc ca lucrurile nu sunt benefice pentru mine. Chiar nu stiu cum de aceste mici necuvantatoare au ajuns sa-mi faca din fiecare moment petrecut cu ele o bucurie.

Poate ca intr-un fel sau altul si ele au simtit ca sunt atrasa, atasata, de ele si ca nu ne putem desparti foarte usor. Stiam ca nu imi va fi deloc usor sa las toate lucrurile in urma, in special aceste mici vietati, caci cu unele am crescut impreuna. Bineienteles mai este vorba si de obisnuinta, dar si de puterea de a te apropia de animalute intr-un mod pe care la inceput nu poti sa-l descrii sau sa ti-l imaginezi.

Pur si simplu sunt momente in care torsul pisicii te face sa uiti de durerea ta si te alina asa cum stie ea mai bine. Pe de alta parte nici de acvariu cu pesti nu pot uita, mai ales ca petreceam cateva minute bune sa ii privesc si ei ma linisteau. Ma faceau sa simt acea pace pe care nu o poti simti oriunde si oricand. Si in final nu am cum sa amintesc de micuta mea nimfa.

Bine el e un baiat putin cam rasfatat si am auzit ca in lipsa mea face numai nazbatii. Spre exemplu am fost avertizata de parintii mei ca micutul, Kiri, tocmai mi-a mancat o parte dintr-o poza p care am facut-o cu un an in urma. Stiam dinainte sa plec de langa ei ca acest micut dragalas si neastamparat este atras de culori, lucruri sclipitoare si de hartie.

Cu toate astea niciodata nu mi-a trecut prin cap ideea de a-l inchide in colivie si asta pentru ca nu vreau sa-l tin captiv. De fapt inca de cand l-am luat mi-am propus sa nu-l tin captiv, nu imi place sa chinui animalutele. Poate de aceea acest mic domnisor si-a propus sa imi faca atat de multe probleme.

Oricum trebuie sa recunosc faptul ca ma simt foarte bine in preajma lor si ca nu pot sub nici o forma sa ma indepartez de ei. Nici nu vreau sa incerc sa ma gandesc cum ar fi viata fara animalutele mele. Tu ai animale, cum te intelegi cu ele?