Lupta dintre animale, in special intre pisici

Posted by

Cred ca cea mai comica lupta dintre animale pe care am putut sa o vad a fost legata de pisici. Momentele acelea in care pisicile se alearga de colo colo iti trezesc un oarecare amuzament. Asta bineinteles daca si tu te numeri printre acele persoane ce iubesc pisicile si stiu foarte bine ce inseamna sa traiesti cu o pisica sub acelasi acoperis. Poate ca nu este o tragedie sa ai o pisica in locuinta ta, dar ar trebui ca din cand in cand sa te astepti la o casa devastata, la perdele si draperii rupte si de ce nu la obiectele tale de valoare facute in bucati.

Caci micile feline nu se vor lasa cu una, cu doua pana nu vor reusi sa aduca si sa produca o paguba materiala in casa voastra. Cam acesta este temperamentul lor si nu cred ca cineva din lumea asta va putea sa schimbe un astfel de temperament al micilor pisicute. Ba mai mult decat atat, daca in momentele lor de nebunie nu sunt lasate in pace s-ar putea ca la un moment dat sa te trezesti cu cateva zgarieturi de pisica.

Uneori aceste animalute pot deveni foarte agresive si iti pot aduce foarte multa suferinta. Insa daca le tratezi cu ceva mai mult respect si daca incerci intr-un fel sau altul sa le educi ai sa reusesti sa schimbi putin din comportamentul lor. Dar trebuie sa reamintesc ca acesta nu se va schimba de la sine si nici nu veti reusi acest lucru, daca respectiva pisica nu este atrasa de voi.

De obicei lucrurile se pot precipita si mai mult decat am crede, in special daca nu suntem atenti la numite semne pe care propriile noastre animalute ni le ofera zi de zi. Cam aceste aspecte trebuie sa le aveti in vedere si de ce nu ar trebui sa incercati sa va apropaiti si mai mult de feline.