Mersul pe tocuri – o provocare inedita

Posted by

Doamnelor si domnisoarelor acest articol este pentru voi si mai cu seama pentru acelea dintre voi care sunt obsedate de tocurile foarte inalte. Stiu ca pentru cele in cauza acest articol nu o sa le pice prea bine, dar imi asum tot ce spun aici. Si va rog sa nu mai fiti penibile atunci cand vreti sa purtati acele opinci cu kilometrii de toc inaltime. Poate ca nu ar trebui sa vorbesc eu despre asta, dar ca de fiecare data ma mananca limba si nu ma pot abtine.

Si da sunt acele persoane ce se cred mai speciale daca merg pe acele tocuri ce le provoaca dureri si le fac sa se schimonoseasca in fel si chip. Nu credeam vreodata ca am sa spun ceva de acest gen dar parca unele au intrecut de foarte mult masura. Si, desi sunt femeie nu pot sa inteleg cum acestea prefera acele perechi de pantofi incomode in loc de o incaltaminte adecvata.

Poate ca in lipsa de incredere in sine, toate aceste domnisoare prefera sa-si faca mai mult rau decat bine puratand astfel de tocuri. Cred ca un toc mai adecvat, cu mai putini centimetrii in inaltime ar fi mut mai nimerit decat toate acele ciudatenii, pe care le-am tot vazut in ultima perioada. Cand vor intelege domnisoarele astea ca pot fi placute si daca nu au tocuri?

Sa stiti ca puteti fi la fel de frumoase si daca purtati niste tocuri adecvate nu numai acele tampenii. Dar pana la urma nu este problema mea si fiecare face ce vrea si ce crede ca este mai bine pentru ei. Dar ma intreb oare cum putem scapa de aceasta stare penibila sau poate ca nu vom scapa. Iar un exemplu foarte bun in ceea ce priveste penibilul puteti vedea in materialul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=tiwyIqQhFPQ