Modele la pamant!

Posted by

De fiecare data cand ma uitam la prezentarile de moda si la fetele de pe podium am avut senzatia ca acestea sunt niste persoane perfecte. Insa mult mai tarziu aveam sa inteleg ca unele lucruri nu sunt chiar asa cum mi le-am imaginat eu si chiar mai mult de atat imi facusem o imagine gresita despre ceea ce se poate intampla pe podium. Si cu toate astea nimeni nu mi-a spus despre ceea ce se poate intampla, in schimb citisem in cateva reviste cat de chinuite pot fi modelele pentru acele prezentari.

Bineinteles ca nimeni nu spune ca nu sunt dedicate pentru ceea ce fac sau ca nu sunt atrase de ceea ce ele fac, numai ca lucrurile nu sunt chiar asa cum credeam eu. Ma gandeam ca pentru ele este suficient sa arate bine si sa respecte acel program de dieta, somn si cine stie ce alte chestii mai sunt ele nevoite sa faca. Oricum pe la noi, pe aici, s-a creat idea ca modelele sunt femei usoare.

Eu cred mai intai de toate ca sunt oameni si ca nu ar trebui sa-i criticam atat de dur. Si mai stiu ca daca fiecare ar avea respect pentru fiecare nu ne-am mai confrunta cu diverse lucruri chiar urate si de neiertat. Chiar si acum in mintea mea inca mai persista intrebarea cum de acele modele pot merge pe rampa cu acele tocuri foarte inalte si foarte subtiri.

Stiu ca ele sunt obisnuite si ca au experienta, dar chiar si asa sunt momente in care starile lor de echilibru sunt tulburate si nu prea pot inainta pe podium. Iar la cate filmulete am vazut in ultima perioada cu astfel de domnisoare „dansand” pe podium parca imi vine mai, mai sa plang si nu sa rad. De altfel aceste faze sunt bune in acele clipe cand te simti singur si trist. Daca le urmaresti cu siguranta ai sa te inveselesti instant si nu vei mai avea nevoie de nimic altceva.

https://www.youtube.com/watch?v=uP5QfERu9wY