Niciodata sa nu-ti doresti ca un animal sa-ti fie inamic

Posted by

Daca ai impresia ca pana acum nu ti s-a intamplat nimic special afla ca multe lucruri interesante si in acelasi timp amuzante se pot intampla daca iti petreci timpul inconjurat de animale. Stiu ca pare putin cam hilar, mai ales ca sunt destule persoane care cred ca animalele nu au nici un fel de comportament ciudat. Ba mai mult decat atat multi cred animalele amuzante si inofensive, doar ca in realitate lucrurile sunt putin mai diferite.

Si chiar daca nu iti vine sa crezi sunt lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre animale. Bineinteles ca asta putem spune si despre oameni, nici in privinta lor lucrurile nu sunt diferite, chiar daca ai impresia ca stii totul despre anumite persoane. Nu stiu daca ai intampinat vreodata probleme cu oamenii din jurul tau, dar cu siguranta de cateva conflicte ai avut parte, mai ales ca in zilele noastre oamenii sunt foarte ciudati.

Nu cred ca sunt singura persoana care are aceasta impresie despre oamenii din jur si poate ca daca as fi fost mult mai atenta la ceea ce se intampla in jurul meu mi-as fi luat din timp masuri si as fi fost mult mai precauta. Initial am crezut ca lucrurile sunt mai ok daca eu imi vad de treaba mea si nu bag pe nimeni in seama, dar si asa lucrurile au luat o intorsatura foarte urata.

Cu toate asta mi-am dat seama ca e mult mai bine sa ai drept inamic un animal decat un om sau poate ca nu?! In cazul meu lucrurile au devenit si mai simple mai ales ca imi plac animalele si pe cat posibil incerc sa le ofer tot ce este mai bun, cel putin animalutelor din curtea mea, de altele nu pot spune nimic pentru ca nu ma pot ocupa de ele. Si chiar daca as vrea nu as putea face acest lucru. Prin urmare am gasit un mic clip video care sa va arate cum stau lucrurile in cazul in care ai drept inamic un animal.