Sport extrem pentru o pitipoanca pe gheata

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre tocuri dar eu una mi-am cam schimbat parerea dupa ce am vizualizat un clipulet putin mai ciudatel. De fapt, mi-am zis in sinea mea ca nu mai vreau sa mai port nici un fel de tip de tocuri, iar acest lucru s-a datorat faptului ca am vazut destule hidoase care se chinuiau sa mearga pe tocuri foarte inalte.

Si partea frumoasa din toata asta ar fi ca am mai rade si noi pe seama cuiva sau mai bine spus eu una nu as vrea sa ajung subiectul de amuzament al unora. Inca mai sper ca lumea asta se va indrepta cat de cat, dar dupa ce am vazut urmatorul filmulet ma cam indoiesc ca se mai poate indrepta ceva.

Si avand in vedere ca oricat ne-am stradui unii dintre noi sa facem ceva bun pentru tara asta nu cred ca se mai poate indrepta ceva. Daca pana mai de curand mai aveam totusi o speranta ca mai sunt si oameni normali la cap, ei bine, de acum nu mai cred acest lucru.

Sau poate ca domnisoara din imagini nu a vrut nimic mai mult decat sa realizeze cateva exercitii de echilibristica si s-a gandit ca aceasta este metoda eficienta pe care o poate aborda. Ma gandeam ca daca s-a descurcat atat de bine pe tocuri inseamna ca pe patine sau ski este experta si nu mai are nevoie de nici un fel de antrenament.

Si daca ne gandim putin mai serios la ceea ce am vazut mai devreme am putea spune ca cineva ar trebui sa breveteze un fel de competitie de mers pe tocuri pe diferite suprafete pentru pitipoance. Nu sunt rautacioasa, doar ca unele ar merita ceva de genul, mai ales la cat de sclifosite si simandicoase sunt. Nu vreau sa fac din asta o tragedie, dar eu stiu foarte bine ce ma avantajeaza si ce nu, de aceea nici nu imi fac prea multe planuri legate de incaltamintea cu tocuri.