Un clip interesant despre betie

Posted by

In sfarsit dupa mult, mult timp am reusit aseara sa ma uit si eu la un clip pe internet despre o chestie, pe care o stie toata lumea si care pare destul de comuna. M-am uitat mai exact la un filmulet despre betie sau mai bine spus cum poti sa bei cateva sticle de bere in cateva minute, fara sa te opresti din baut. Iar pentru ca de foarte multe ori mi-am zis ca nu cred ca voi avea ghinionul sa vad asa ceva, aseara mi s-a indeplinit si acest ghinion.

Si ce este drept nu ma mai mira ca persoana protagonista din acest clip este o femeie, caci lucrurile acestea nu ma mai mira demult si sunt bine stiute de toata lumea. Cu toate ca mi-am dorit de multe ori sa evit acest subiect, astazi mi-am spus ca nu mai este cazul sa fug de subiectul respectiv, ci mai bine sa scriu despre el. Nu sunt de acord cu consumul de alcool si nici nu o sa fiu, drept urmare eu nu consum alcool si nici nu sunt tentata sa incerc. Dar ceea ce am vazut in clipul respectiv m-a socat putin. Si nu in sensul bun.

Nu mi-am imaginat vreodata ca am sa vad o fata cum bea berea mai repede decat un barbat si mult mai multa. Cred ca de fapt asta a fost socul meu, nu doar simplul fapt ca am vazut-o pe fata respectiva consumand alcool. Pe de alta parte, asa cum am spus si cu diferite ocazii nu ma mai suprinde absolut nimic. In plus de asta sunt constienta ca lucrurile se schimba foarte rapid, iar unele libertati sunt intelese total gresit.

Nu stiu daca aici ar mai trebui ceva de adaugat, doar sa va spun sa nu incercati acest lucru. Si chiar daca a-ti vedea indemnul stiu ca sunteti tentati sa o faceti, sa vedeti daca sunteti in aceeasi forma ca domnisoara respectiva sau nu. De aceea nu am sa mai spun nimic, ci doar va las sa urmariti clipul, la care am facut referire in acest articol si cam atat.

https://www.youtube.com/watch?v=ztF2V76NGfk&feature=youtu.be