Animale care te fac sa razi?!

Posted by

Ma intreb oare ce parere aveti voi despre animale? Eu una sunt fericita ori de cate ori imi petrec timpul prin preajma lor. Si asta pentru ca am parte de o doza de amuzament de fiecare data. Este posibil sa nu fii luat in calcul acest lucru, dar cu siguranta animalutele voastre de companie va pot face sa radeti si sa scapati de starea de anxietate. Iar cel mai bine ar fi sa recunoastem faptul ca ne face placere sa ne starnim animalele si sa le facem sa se poarte ciudat.

Asta este doar una dintre starile pe care le avem uneori si cu care din pacate ne confruntam. Insa indiferent de situatie sunt momente in care animalele de companie sunt cu adevarat dragalase. Sau poate ca asta este doar o prima impresie. Bineinteles cei care au animale de companie prin preajma stiu cu siguranta de manifestarile acestora, mai cu seama ca unele sunt cu adevarat ciudate.

Cred ca stim atat de putine despre animale, incat uneori ramanem surprinsi de ce pot face acestea si de felul in care acestea se manifesta. Cu toate astea si animalele au o limita de care tin cont, iar daca stapanii lor nu o respecta in mare parte animalele pot deveni foarte agresive. Ce-i drept cred ca v-ati trezit si voi cu zagarieturi de la pisici sau fara incaltaminte din cauza cainilor pe care ii aveti.

Da asa cum am spus animalele sunt foarte dragalase, dar doar atunci cand vor si nimic mai mult. Este posibil sa iti doresti sa te joci cu un animalut si sa te trezesti ca esti muscat sau agresat de acesta. Iar asta nu ar fi o noutate, deoarece se intampla destul de des. Cu atat mai mult daca prin familie exista si micuti neastamparati care isi doresc sa atraga atentia animalutelor pe care le aveti. Si daca pana acum nu vi s-a intamplat nimic amuzant in legatura cu animalele voastre de companie care sa va faca sa le intelegeti comportamentul ar fi indicat sa priviti urmatorul material.