Un job ce te poate satisface financiar

Posted by

Nu stiu daca acest articol ar fi bine venit in categoria mea de articole, dar avand in vedere ca in ultima perioada am vrut sa va aduc zambetul pe buze voi scrie acest articol intr-un ton foarte vesel. Nu stiu ce parere aveti voi in legatura cu studiourile de videochat, dar eu una, in acest moment chiar as vrea sa trec intr-un amuzament total si sa trecem intr-un registru vesel.

Intotdeauna mi s-a spus sa nu rad si sa nu fac nici un fel de glume pe seama, acelor oamenii care au nevoie de ajutor si isi fac rost de bani pentru a se putea intretine. De aceasta data nu am sa rad, doar am sa va povestesc totul intr-un ton cat se poate de haios, fara a deranja pe nimeni.

Probabil ca va amintiti destul de bine ca unele domnisoare sofisticate nu vor sub nici o forma sa invete sa se intretina, astfel ca ele apeleaza de foarte multe ori la portofelul sotului, amantului, iubitului si de ce nu prietenului. As vrea cu aceasta ocazie sa le dau un pont acestor domnisoare si sa le spun ca isi pot face o angajare in videochat si asa vor fi sigure ca nu vor mai apela la buzunarul nimanui. Dar cum domnisoarele amintite mai sus nu vor sa auda de nici un fel de angajare, nu cred ca vor face ceva in acest sens. Sau poate ar fi mult mai bine daca ar lua in considerare urmatoarele lucruri:

  • O viata independenta fara a da explicatii nimanui;
  • Plimbarile si calatoriile mult dorite;
  • Petrecerile la care vor sa ia parte;
  • Hainele de impact, pe care si le doresc;
  • Si mai mult decat atat, pot face tot ce isi doresc fara sa mai ceara unui alte persoane;

Pana la urma dragelor nu este chiar atat de greu sa fiti independente, dar pentru acest lucru va trebui sa va invatati sa lucrati sau macar sa incercati. Nu-i mare lucru sa incercati si voi o activitate noi. Sau ma gandesc ca probabil va temeti ca nu cumva unghiutele voastre sa se rupa, in cel mai rau caz, si in cel mai bun caz, doar sa sara oja de pe unghii. Am incercat sa ma pun in situatia lor si de ce nu sa gandesc in acelasi mod ca si ele. Sincer nu prea am reusit si nici nu am avut nici un fel de reusita in a gasi un raspuns la toate framantarile mele. Cred ca ar fi mai bine sa nu ma mai gandesc la aceste lucruri si sa las aceste domnisoare in pace. Dar puteam sa jur ca vor face tot posibilul sa lucreze intr-un studio de videochat, mai ales ca ele aveau toate atuurile pentru acest job.

One comment

  1. Parerile despre videochat sunt impartiite, sunt destul de multe persoane care nu privesc cu ochi buni aceasta meserie, dar eu consider ca fiecare are libertatea de a alege ce va face cu cariera si viata sa.

Comments are closed.