The-Boss-Baby

„The Boss Baby” – film de desene animate lansat in martie

Posted by

Zilele trecute am ajuns din greseala la un clip care m-a facut sa am zambetul pe buze pe parcursul intregii zile. Sincer nu ma gandeam ca o sa fiu atat de zambareata, doar pentru simplu fapt ca am vizualizat cateva secvente cu un bebelus. Ideea de baza a secventelor pe care le-am vazut este de fapt despre un baietel (bebelus) ce se crede om de afaceri.

Bineinteles ca secventele au fost luate dintr-un film de desene animate, mai exact din filmul „The Boss Baby” ce a fost lansat in luna martie a acestui an. Printre multe altele, eu una nici nu stiam de acest film, drept dovada ca eu nici nu mi-am dat seama ca secventele apartin unui film animat.

Si pentru ca am dat de el am de gand sa-mi strang prietenii apropiati si sa ne uitam impreuna la acest „diabolic” desen animat. Si ca sa va faceti si voi o parere despre film am sa las aici prezentarea oficiala a acestuia.

Bineinteles ca intre timp am mai gasit si alte secvente la fel de frumoase si de dragalase ca cele de mai sus. Si pe care de asemenea am sa le las tot aici sa va puteti bucura si voi de ele. Iar ca orice film de desen animat, abia astept sa il vad in weekend, ca sa ma pot intoarce cu noi detalii despre acesta.

One comment

Comments are closed.