Comportamentul neadecvat al unor persoane

Posted by

Nu stiu cate persoane au de gand sa se amuze de prostiile pe care le fac semenii lor, dar cu siguranta unele merita facute publice. Cat despre neatentia unora si faptul ca s-au pripit sa faca lucruri nu tocmai bune pentru societate, ei bine aici lucrurile sunt putin diversificate. Probabil ca niciodata nu vom intelege comportamentul unora mai ales in cazul unor persoane care ar trebui sa fie un exemplu pentru oamenii din jurul lor. Si sa fim seriosi cand vorbim despre modele ale societatii in primul rand mergem cu gandul la preotii pe care ii gasim in biserici.

Si cand facem asta nu e ca si cum ne-am gandi la acele persoane care se indreapta de cele mai multe ori catre pariuri online, sporturi extreme sau multe alte lucruri care nu sunt tocmai pe gustul unor persoane mai sclifosite. Cat despre respectul de sine, fiecare dintre noi ar trebui sa aiba propriile reguli, cu atat mai mult cu cat vorbim de felul in care suntem si actionam. Oare cati dintre voi au observat de ce pot fi in stare anumite persoane care uneori devin adeptele alcoolului si nu mai constientizeaza ceea ce fac.

Intr-o lume si o societate perfecta, aceste lucruri nu ar fi posibile, dar avand in vedere ca ne intalnim cu tot felul de caractere sau specimene asa cum ii denumesc unii mizeriile de genul acesta se gasesc la tot pasul. Cum toate lucrurile nu pot fi pe gustul nostru in anumite momente, nu ne ramane decat sa incercam sa indreptam lucrurile si sa fim atenti la ceea ce putem face noi. Caci de competitie intre noi si cei care fac greseli grave nici nu poate fi vorba.

Ganditi-va ce s-ar intampla daca ati intra in competitie cu asemenea oameni? Va spun eu, nici macar nu vreti sa va imaginati un asemenea scenariu si asta pentru ca este foarte neproductiv si neprofesionalism pentru noi, cei care incercam sa ne pastram echilibrul si sa facem lucrurile ca la carte. Iar daca inca nu aveti nici un fel de vizualizare a evenimentelor, in cele ce urmeaza am sa va las un clip care sa va readuca realitatea societati exact in fata voastra.