Cateva faze hazlii de la nunta

Posted by

Pe de parte cele mai bune si cele mai frumoase clipuri hazlii le gasiti la diverse evenimente, in special la nunta. Sa fim sinceri este imposibil sa nu se intample ceva haios la fiecare nunta in parte. Fie ca vorbim de lucruri marunte sau de lucruri mai grave acestea se intampla si fara voia acelor persoane implicate. In schimb nu stiu cate persoane au avut accidentari grave la o nunta, dar sigur cazaturi, pierderea echilibrului sau mai stiu eu ce s-a intamplat au fost prezente.

Intotdeauna mi-am zis ca nu exista eveniment perfect si ca ceva, ceva tot se va intampla pana la final de eveniment. Dar cum de cele mai multe ori totul se termina cu bine mi-am propus sa nu ma mai gandesc la astfel de lucruri. In special la acele evenimente la care sunt invitata. Nu imi doresc sa ajung subiect de discutii la nici un fel de eveniment, indiferent de tipul acestuia.

Dar niciodata nu se stie ce se poate intampla si de aceea este bine sa faci in asa fel incat sa poti preveni anumite lucruri, mai ales daca esti constient de ce te asteapta la acel eveniment. Mai rau si mai complicat este atunci cand se intampla lucruri pe care nu le poti controla. Nu stiu de ce in ultima perioada ne-am cam tot obisnuit sa putem controla tot ce se intampla in jurul nostru, chiar daca suntem constienti ca anumite lucruri nu tin intotdeauna de noi.

Poate ca noi, ca natie, aici, mai avem de lucrat cu atat mai mult daca ne gandim ca mereu ne dorim mult mai multe lucruri pe care nu le putem realiza. Si pe care daca le-am obtine cu siguranta nu am fi capabili sa le gestionam si sa le controlam . Pe de alta parte ar trebui sa recunoastem ca ne cam place cand ii vedem pe altii in necaz si ca nu se pot apara de acele incurcaturi. Iar pentru ca am adus vorba despre incurcaturi va invit sa urmariti cele mai frumoase astfel de incurcaturi, ce au loc la diverse evenimente.

One comment

Comments are closed.