Pisici speriate la orizont

Posted by

Unele pisici sunt ciudate, chiar foarte ciudate sau poate ca in realitate doar eu sunt una dintre persoanele ce tinde sa faca o obsesie din a observa fiecare miscare a micilor feline. Stiu ca pentru multi dintre voi acest lucru poate fi ceva foarte ciudat la prima vedere, mai ales ca nu toate persoanele sunt iubitoare de pisici. Cel putin o buna parte dintre persoanele pe care le cunoasc nu se impaca deloc cu ceea ce poate reprezenta o mata, iar pentru ei s-ar putea traduce astfel  – ghem de blana ce si-o lasa raspandita pe unde apuca si mai ales prin casa.

Nu stiu cati au observat asta, dar primavara pisicile sunt cu adevarat nesuferite. Si spun nesuferite ca desi imi plac foarte mult si le indragesc nu suport sa le vad firele de par cum zbora din ele, precizez mai ales prin casa. Si asta este una dintre observatii, mai sunt si altele, dar fiecare le vede in felul sau. Spre exemplu daca vrei sa scapi de o pisica ai putea sa incerci sa ii arati un castravete si este posibil sa se sperie.

Cel putin asta veti descoperi in filmuletul de mai jos pe care am sa-l pun la dispozitia voastra. Bineinteles sunt nenumarate moduri prin care poti chinui o pisica, cu atat mai mult daca iti face placere sa faci  acest lucru. Caci nu trebuie sa ne ferim de acest lucru cu atat mai mult ca stim cu totii ca printre noi se mai gasesc si „persoane”, numai asa nu le putem numi, care au o placere de neinteles in a chinui animalele, in deosebi pisicile.

Cu siguranta cazurile acestea sunt destul de izolate, dar ele exista si printre multe altele ar trebui sa ne amintim de nenumaratele filmulete ce sunt disponibile pe internet cu maltratarea animalelor. Insa cred ca cel mai bine ar fi, daca va doriti sa scapati de vreo pisica, sa o speriati cu ceva nu sa o loviti. Iar drept exemplu aveti urmatorul clip.