Distractia pasarelelor mari si mici

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre pasarele, dar mie personal imi plac pasarile foarte mult, mai ales ca sunt atrasa de pasarile de talie mare. Si pentru ca nu imi place sa vorbesc aiurea, la inceput de luna februarie am fost tentata sa ma duc si sa-mi achizitionez o pasare de talie mare. Cum ma atrag soimii ma gandeam ca nu ar strica sa caut un pui si sa-l cumpar. Cum la mine la tara, majoritatea vecinilor mei au curtile pline de porumbei cand au auzit ce vreau sa fac s-au ingrozit toti.

Si nu pentru faptul ca as fi spus o minciuna, ci pentru ca ori de cate ori imi doresc ceva obtin. Iar un soim in preajma porumbeilor lor nu ar fi fost chiar atat de oportun. Asa ca din intamplare sau mai bine spus de teama sa nu isi piarda toti porumbeii de concurs si nu numai s-au uneltit impotriva mea si m-am trezit cu altceva in schimb de soim. Da am primit de la un vecin o nimfa foarte frumoasa.

Nu e exact soimul la care visam, dar se pare ca a umplut golul pe care voiam eu sa-l umplu. Ba mai mult m-am si imprietenit cu zburatorul meu, deoarece pasarea pe care am primit-o este un mascul dragut caruia din cand in cand ii place sa se joace cu mine, sa ma sperie si in cele din urma sa imi cante trilurile pe care le stie. Pana sa am respectivul zburator care sa-mi umple momentele mele de liniste nu prea intelegeam eu multe lucruri despre acele mici fapturi, dar acum lucrurile s-au schimbat in totalitate.

Imi este tare drag de el si uneori chiar ne intelegem de minune. Am spus uneori pentru ca majoritatea timpului nu sunt acasa sunt plecata la birou si in general la treburile mele. Dar majoritatea timpului petrecut in compania lui e destul de bun si de benefic pentru mine. Iar in cele ce urmeaza am sa va las un clip cu mici si mari pasarele.

https://www.youtube.com/watch?v=pQz1Gsm5TG4