Ai nevoie de un televizor nou? Dwyn iti ofera cele mai bune alternative!

Posted by

Televizoarele sunt poate cele mai intalnite aparaturi din locuintele oamenilor dar si cele mai folosite. In ziua de azi avem de ales intre televizoare normale sau Smart TV-uri, ce pot fi conectate usor la telefoane , avand in plus si tot felul de aplicatii pentru filme, ori aplicatii precum youtube, browser internet si multe altele.

De curand mi s-a ars vechiul televizor si aveam nevoie de altul nou, unul inteligent pe care sa pot face mai multe lucruri decat pe cel vechi, deci un Smart TV. Pe piata sunt foarte multi producatori de astfel de televizoare atat cunoscuti cat si mai putin cunoscuti, ceea ce imi facea alegerea destul de grea. Nu sunt pretentios si nu am nevoie de un televizor scump, ci de unul pe care sa il folosesc 2 – 3 ore pe seara cu putin internet, youtube si asa mai departe.

In timp ce cautam pe internet viitorul televizor, am dat peste site-ul celor de la Dwyn, care mi-a atras atentia si am zis ca incerc sa ma uit peste ofertele lor. Cautam un televizor in jur de 1500 de lei si aici mi-a atras atentia Samsung Led Full HD Smart TV UE32J5200 cu diagonala de 80 cm, numai bun pentru spatiul unde urma sa il pun.

Fiind fan Samsung nu mi-a venit sa renunt la acest brand, asa ca am inceput sa ma documentez in legatura cu acest model. Mi-a placut la acesta ca este Full HD, ca are port pentru HDMI, ca pot viziona file direct pe de stick USB sau o memorie externa HDD. In plus imaginea face toti banii dupa parerea mea, fiind cu mult peste pretul cerut. Nici nu am stat pe ganduri si am pus comanda iar calitatea televizorului a fost exact cum ma asteptam si in plus pretul pe care il ofera cei de la Dwyn este unul super avantajos in comparatie cu ale magazine online.

Recomand acest magazin online datorita ofertelor foarte avatajoase atat la televizoare cat si la celelalte produse pe care acestia le comercializeaza.