Ai pregatit cadourile pentru cei dragi? Ai aici aici modele de picturi pe numere cu icoane

Posted by

Este perioada aceea din an, cand magazinele sunt aglomerate, toata lumea este pe fuga, cand agitatie este la fiecare pas. Nici nu este de mirare, pentru ca toata lumea cauta cadoul perfect. Sa fie o decoratiune, sa fie un obiect scump? O idee interesanta este pictura pe numere si despre acest tip de cadou abordam in randurile ce urmeaza.

Daca inca nu ai ales cadoul pentru mama, vecina, bunica, pentru cei pe care ii stii spirituali, aici modele de picturi pe numere cu icoane vei gasi. Sa vedem si ce presupune acest tip de activitate.

Pictura pe numere, o activitate care te relaxeaza

Ai tot cautat un cadou inedit, ceva total diferit de ceea ce ai ales pana acum? Ceva tematic, dar care sa nu ramana la un moment dat uitat intr-un sertar? Iti spunem de ce merita sa alegi pictura pe numere si mai ales ofertele de la Pictorul Fericit. Aici vei avea de unde alege, picturi cu iarna, cu peisaje, orase, portrete, specifice pentru el, ea, copii si lista poate continua. Exista stoc nou, semn ca magazinul online in cauza s-a pregatit temeinic pentru aceasta perioada. Vezi mai multe pe site-ul www.pictorulfericit.ro.

Cat despre alegerea in sine, iata de ce merita sa alegi un astfel de cadou pentru toti cei dragi tie:

  • O activitate care ramane o amintire draga. Decat un obiect uitat la un moment dat intr-un sertar, mai bine alegi o experienta de care toti cei dragi ai tai se vor bucura. Atat atunci cand primesc cadoul, cat si atunci cand se vor ocupa efectiv de pictat. Sau dupa, cand vor realiza un tablou perfect cu care vor putea decora orice incapere.
  • Antrenezi rabdarea, atentia si faci arta mai accesibila. Poate ca, atat tu, cat si cei dragi tie, nu v-ati fi gandit ca puteti picta un tablou perfect. Insa pictura pe numere tocmai despre asta este, arta accesibila, tablourile perfecte pe care le puteti crea cu totii. Respectand simpla corespondenta intre numere si spatii veti reusi sa pictati un tablou perfect.
  • Esti creator de amintiri. Cu fiecare cadou pe care il daruiesti, indiferent de ocazie, esti creator de amintiri. Este timpul sa uitam de acea clasica fraza, intentia conteaza. Ca si tine, toti cei dragi tie isi doresc sa aiba parte de cadouri de care sa se bucure cu adevarat. Pictura pe numere este experienta care ii implica efectiv si te rasplateste cu satisfactia de a fi creat un tablou cu care poti decora orice spatiu.

Pentru Craciun poti alege kiturile de pictura pe numere cu tablouri religioase

Inspirate din icoane, din scenele biblice sau unele chiar reproduceri dupa mari opere – cum este spre exemplu Cina cea de Taina – astfel de picturi pe numere pot capata valoare inestimabila. Pentru ca poti alege efectiv picturile cu scena Nasterii Domnului. Dai astfel dovada de empatie si de intelegere a spiritualitatii cu care se identifica cei din jur. Alegi un cadou tematic si mai ales surprinzi esenta acestei sarbatori.

Daca te-ai decis, vezi ofertele de la Pictorul Fericit.


Contact:

Str. Marasesti, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540