Bancuri cu Bulă

Posted by


Bula şi profesoara:

Profesoara întreabă clasa: „Copii, care este animalul care nu are nici un picior?” Bula ridică mâna: „Profesoară, ştiu eu! Este şarpele!” Profesoara: „Corect, Bula! Şi care este animalul care are 100 de picioare?” Bula: „Profesoară, e simplu! Şarpele cu 100 de pantofi!”

Bula şi tatăl său:

Tatăl lui Bula îl întreabă: „Bula, de ce este geografia aşa importantă?” Bula: „Păi, tată, pentru că altfel am crede că vecinul nostru locuieşte în altă ţară!”

Bula şi şcoala:

Mama lui Bula: „Bula, de ce ai venit aşa târziu de la şcoală?” Bula: „Păi, am fost pedepsit să număr toate cărămizile din zidul şcolii!” Mama: „Şi câte erau?” Bula: „Nu ştiu, mama, că s-a făcut întuneric şi n-am mai văzut!”

Bula şi examenul:

Bula la examen: „Domnule profesor, pot să vă pun o întrebare?” Profesorul: „Sigur, Bula, întreabă.” Bula: „Ce părere aveţi despre ignoranţă şi indiferenţă?” Profesorul: „Nu ştiu şi nu-mi pasă!”

Bula şi politica:

Bula la ora de istorie: „Profesoară, care este diferenţa dintre un rege şi un preşedinte?” Profesoara: „Ei bine, Bula, regele este moştenitor, iar preşedintele este ales.” Bula: „Aha, deci regele este ca un abonament, iar preşedintele ca o cartelă preplătită!”

Bula şi geografia:

Profesoara de geografie: „Bula, spune-mi două oraşe importante din România.” Bula: „Bucureşti şi restul!”

Bula şi religia:

Profesoara de religie: „Bula, ce a făcut Dumnezeu după ce a creat lumea?” Bula: „Şi-a luat o vacanţă!”

Bula şi matematica:

Profesoara de matematică: „Bula, dacă ai două mere şi îţi mai dau încă două, câte mere ai în total?” Bula: „Cinci, profesoară!” Profesoara: „Bula, cum ai ajuns la cinci?” Bula: „Păi, am deja un măr în ghiozdan!”

Bula şi limba română:

Profesoara: „Bula, care este pluralul pentru ‘cuţit’?” Bula: „Cuţite, profesoară!” Profesoara: „Corect, Bula! Şi care este pluralul pentru ‘şurubelniţă’?” Bula: „Şurubelniţe”

Bula şi limba română:

Profesoara: „Corect, Bula! Şi care este pluralul pentru ‘şurubelniţă’?” Bula: „Şurubelniţe, profesoară!” Profesoara: „Bravo, Bula! Şi care este pluralul pentru ‘apă’?” Bula: „Inundaţie, profesoară!”

Bula şi vacanţa:

Mama lui Bula: „Bula, cum a fost la mare?” Bula: „Foarte frumos, mama! Am învăţat să înot!” Mama: „Bravo, Bula! Şi cât de adânc puteai să te scufunzi?” Bula: „Până la fund, mama! Dacă nu ajungeam la fund, mă înecam!”