Ce se poate intampla atunci cand ai contract cu o firma de securitate?

Posted by

In principiu, a avea contract cu o firma de securitate, care sa asigure paza si monitorizarea casei tale, este un lucru bun, sau foarte bun. Si mai ales cand vine vorba de interventii rapide, noi chiar va recomandam sa faceti contract cu o astfel de firma. Daca sunteti din unul din orasele Bucuresti, Cluj Napoca, Alba Iulia, Targu Mures, Valcea, Sibiu, Sighisoara, Bistrita, Baia Mare, Medias, Deva, Sighetu Marmatiei, atunci cei de la Ordis iti pot asigura serviciile de securitate si paza de care ai nevoie.

Revenind la titlul articolului, am sa va povestesc mai departe de Sergiu, un roman cum rar ati mai intalnit si aventurile lui cu o firma de paza locala, aventuri cum nu cred ca ati mai auzit pana acum. Ca sa intelegeti ce e cu Sergiu, va spun doar atat, era un tip extraordinar de destept, avea multi bani si ii placea sa petreaca, pana spre dimineata. Si ii mai placea si bautura.

Astfel ca, intr-o noapte, a baut atat de mult, incat a uitat codul de la alarma cand a ajuns acasa si nici macar nu a mai inchis usa casei dupa el. Cand au ajuns cei de la firma de securitate la el acasa, el cotrobaia dupa ceva prin living room, probabil dupa inca o sticla de whiskey, asa ca lucrurile aratau nu tocmai bine pentru el. L-au batut bodyguarzii pana si-a adus aminte chiar si parola de la sistemul de alarma. Pana la urma s-au dumirit ei ca e vorba chiar de proprietarul casei.

Altadata, iesise cu un prieten sa sarbatoreasca nu stiu ce eveniment. La un moment dat, el a zis ca se duce acasa si intentiona sa ia un taxi, iar amicul cu care petrecea, a iesit cu el sa-l conduca. Doar ca il vede ca se duce hotarat si se suie in spate la o masina de interventie aflata pe strada. Cat a stat el putin pe ganduri, ca nu intelegea ce se petrece, masina a plecat cu tot cu Sergiu al nostru intr-o directie necunoscuta. Uneori, am inteles ca mai au grija si de clientii foarte importanti, sa ii duca acasa in caz ca-s prea veseli, ca asta inseamna pana la urma o firma care iti asigura protectia. Si nestiind ce e cu asta si daca nu cumva e unul din acei clienti plini de bani, cei de la securitate au ales sa-l duca acasa in seara respectiva.

Cam acestea sunt o parte din intamplarile prin care trecea prietenul nostru Sergiu cu firmele de securitate si paza. Poate o sa am timp odata sa va povestesc si ce alte prosii facea Sergiu al nostru aproape saptamanal. De exemplu, cand a vrut sa plece in SUA, avea chemare, avea toate actele in regula, adica nu prea aveai ce sa gresesti, ca sa nu primesti viza. Cu exceptia intrebarii legate de scopul vizitei, la care Sergiu al nostru le-a spus ca se duce la pescuit. Asa i-a dat lui prin cap atunci sa zica; si nu a mai obtinut viza…