Cele mai bune pronosticuri sportive, zi de zi

Posted by

Se pare ca exista un om in Franta care ofera in fiecare seara un pronostic la un meci de fotbal si, dupa cum veti vedea mai jos din discutia cu Radu Banciu, nu nimereste niciodata. Sau, ca sa il citesc pe Radu Banciu, este „singurul cetatean de pe planeta care se poate insela”. Il gasiti pe France 2, postul public de televiziune francez si nu trebie sa stiti foarte multa franceza ca sa intelegeti pronosticurile pe care le face.

Asadar, tot ce trebuie sa faceti este sa îi ascultati pronosticurile si sa pariati exact invers de cum zice el, pentru ca din cate am inteles, de trei sau patru saptamani nu a nimerit absolut niciun pronostic sportiv. Oricum, discutia de mai jos este extraordinara si cu siguranta o sa va faca sa zambiti.

Dincolo de gluma, daca vreti sa puneti un bilet la pariuri sportive, atunci va sfatuiesc sa va luati dupa sfaturi profesioniste, le gasiti pe link-ul anterior si sunt sigur ca cei care sunt pasionati de asa ceva vor aprecia pontul. Sau, cine stie, puteti sa incercati si varianta de pe France 2, desi poate nu e cea mai buna solutie.

Deci daca vreti sa stiti cum sa castigati la pariurile sportive, aveti mai jos solutia cea mai buna, nu aveti cum sa ratati, ascultati si treceti la treaba.

https://www.youtube.com/watch?v=lf9T3p4HwOY

Eu recunosc, nu am pariat niciodata, dar parca sunt tentat sa o fac, macar asa, de amuzament si ca sa ma distrez putin. Sau mai stiti, maine, poimaine devin si eu un astfel de prezicator de meciuri care rateaza 100% pronosticurile.