Comediile, cel mai bun mijloc de a te relaxa

Posted by

Atunci cand esti stresat si dupa o zi de munca simti nevoie sa stai sa te relaxezi, cea mai buna modalitate este de a urmarii un serial online iar comediile sunt cel mai bun remediu de eliminarea a stresului acumulat peste zi.

Sunt numeroase comedii pe care le urmariti, daca ar fi sa fac o lista cu cele preferate cred ca in topuri ar sta cu brio: Doi barbati si jumatate, Bing Bang Theorry sau Worst Week. Iar unele dintre ele au atatea sezoane incat veti avea ce urmarii timp de multa vreme fara sa mai duceti grija modului de a va relaxa dupa o zi de munca.

Sunt foarte multe siteuri de fmovies si seriale online, sunt foarte multe seriale online de comedie, deci cu siguranta aveti de unde alege. Trebuie doar sa aveti putin grija sa nu ajungeti pe siteuri care contin malware sau alte forme de virusi si e bine sa aveti un antivirus cu actualizarile la zi atunci cand navigati pe internet.

Dupa ce ti-ai ales serialul preferat nu ramane decat sa iti faci timp sa urmaresti cate un episod sau doua pe seara sau sa urmaresti calendarul serialelor preferate (tv show calendar)  pentru a sti cand apare un nou episod.  Asta daca ati ajuns deja la zi cu ele.

De multe ori aleg sa urmaresc un serial nou doar pentru a putea sa ies din grijile zilnice si a ma relaxa dar si pentru a incerca ceva nou, pentru ca dupa o vreme deja te obisnuiesti cu personajele si intri intr-o stare de monotonie. De aceea e bine ca din cand in cand sa incerci cate un serial nou.

Preferatul meu si cred ca si al altora din ultima vreme a fost Lucifer, momentan incheiat dar cei de il produc promit sa revina cu un nou sezon, asta dupa ce in prealabil anuntasera incheierea serialului. Inca nu m-am lamurit daca aceasta a fost pur si simplu o tactica de marketing sau s-au razgandit la cererea fanilor.