Cum ar arata iubita perfecta?!

Posted by

Oare cate persoane de sex masculin nu si-ar dori sa aiba parte de o iubita perfecta, perfecta dupa tiparele lor. Si nu ma refer in mod special la felul in care aceasta arata sau modul ei de a se aranja, ori vestimentatia acesteia. Nu!

Nu la asta ma refer, ci mai bine spus ma refer la genul de persoana care te-ar lasa pe tine, barbat, sa faci tot ce iti doresti. Suna bine nu-i asa? Cine nu si-ar dori o prietena, care sa ii faca toate treburile in locul lui, care il lasa sa se intalneasca oricand si oriunde cu prietenii lui si ba mai mult decat atat sa nu il puna sa faca ordine prin casa sau sa-l trimita la cumparaturi.

Ei bine, oare  cati dintre voi nu isi doresc o astfel de persoana? Si asta nu este tot. Ce ai spune daca ea va plati cumparaturile in locul tau sau daca iti va cumpara berea preferata? Bineinteles ca ar fi mult mai bine, daca de fiecare data ar stii ce simti si te-ar impaca foarte usor cu o portie din berea favorita sau alte lucruri interesante pe care ti le doresti?

Hai ca nu suna rau deloc, mai ales daca aceasta persoana de sex feminin se dovedeste ca nu o sa te amarasca de cele mai multe ori cu istericalele ei sau cu micile scene de gelozie. Iar daca tot nu crezi ca poate exista o astfel de persoana poate ca ar trebui sa urmaresti clipul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=LB5MTsgFPpc

Ei bine, dupa cum vezi si tu orice este posibil pe aceasta lume, dar nu uita ca acest clip este doar o satira adusa la ceea ce ar putea face domnisoarele pentru iubitii lor. Iar daca aveti noroc de o astfel de domnisoara sau perechea voastra se va transforma intr-o astfel de persoana, atunci chiar aveti un mare noroc pe care trebuie sa-l pretuiti.