Cum sa remediezi rapid situatia, daca ai „uitat” de fisa medicala pentru permis?

Posted by

Cand vrei sa obtii un carnet de sofer valid din punct de vedere legal, esti nevoit sa prezinti un dosar in care ai adunat anumite acte. Pe baza acestora, ti se elibereaza un permis auto valid, care iti permite sa calatoresti cu un autovehicul.

De exemplu, daca soliciti preschimbarea permisului de conducere (in cazul in care acesta a expirat, s-a deteriorat, daca ti-ai schimbat numele ori in alte situatii), va trebui sa depui o serie de documente la Politie.

Dosarul tau va contine o fisa medicala pentru permis, dovada ca ai achitat taxa pentru eliberarea unui nou permis, cartea de identitate in original si, daca este cazul, vechiul permis auto. Daca se intampla sa ajungi la sectia de Politie si iti dai seama ca din dosarul tau lipseste fisa medicala auto, nu trebuie sa te panichezi!

Daca locuiesti in orice sector din Bucuresti, te poti programa pe loc la clinica Standard Med, al carei site este fisamedicala.info. Aici te vei bucura de servicii prompte, datorita carora vei reusi sa obtii fisa medicala pentru permis in mai putin de o ora.

Rapiditatea serviciilor oferite se datoreaza modului impecabil de organizare a clinicii. Prezenta concomitenta a doctorilor de la toate specialitatile necesare iti permite sa treci, prin rotatie, pe la cabinetul fiecaruia pentru a efectua investigatia necesara si a obtine dovada ca esti apt, din punct de vedere fizic si psihic, pentru a conduce un autovehicul.

Conform legislatiei in vigoare, examinarile clinice necesare sunt Medicina interna, ORL, Oftalmologie, Ortopedie/Chirurgie, Neurologie si Psihiatrie. La final, vei primi fisa medicala pentru permis, eliberata de catre medicul institutiei si care va purta stampila clinicii, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera.

De mentionat si faptul ca cei care au nevoie de un nou permis pentru ca cel vechi a expirat nu vor mai fi nevoiti sa obtina si avizul psihologic.

In cazul exceptional in care nu reusesti sa obtii fisa medicala pentru permis in cele 60 de minute promise, clinica se angajeaza sa iti ofere jumatate din pretul achitat inapoi. Asadar, poti fi sigur ca nu ai nimic de pierdut! In plus, beneficiezi de o reducere de 20 de lei la orice alta consultatie efectuata in cadrul clinicii.

La receptia clinicii, vei gasi toate formulare tip necesare, iar tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu o serie de acte asupra ta! Este vorba despre buletinul in original si de o adeverinta eliberata de medicul de familie, in care se mentioneaza daca suferi sau nu de boli cronice. Daca ai fost diagnosticat cu diabet de tip I, este esential sa ai si o scrisoare emisa de medicul diabetolog.

Cei care urmeaza cursurile unei scoli de soferi in vederea obtinerii permisului de conducere pentru prima data vor avea asupra lor si fisa de scolarizare. De asemenea, daca porti ochelari, nu uita sa ii aduci cu tine!

Nu mai ramane decat sa te programezi pentru a obtine fisa medicala pentru permis. Clinica medicala Standard Med este disponibila dupa cum urmeaza: luni, marti si joi intre orele 14.15 si 18.30 (sau pana la ultima programare) si miercuri si vineri intre orele 9.00 si 12.30 (sau pana la ultima programare).