Decor din baloane pentru botez

Posted by

Arcadele cu heliu – acestea ies in evidenta in primul rand deoarece snt pozitionate la intrarea si creaza acel efect de delimitare a locatiei. De abicei acestea se fac folosindu-se fie baloane cu heliu, fie baloane obisnuite, dintro singura culoare fie dintr-o combinatie de baloane colorate. Pentru arcada baloane se recomanda in general ca decorul de botez sa fie formata din baloane de calitate superioara.

Baloane speciale pentru botez  – la astfel de evenimente se folosesc foarte des baloane din folie cu imprimeuri specifice botezului, fie imprimate cu mesaje specifice evenimentului, cu numele micutului crestinat sau chiar imprimate cu bebelusi, etc. Baloanele de folie plutesc pentru o perioada mai mare de timp, de ordinul zilelor am putea spune, si ca atare pot fi luate acasa de invitati sau parintii copilului proaspat botezat. De asemenea, acestea pot fi umflate de mai multe ori, putand rezista cateva saptamani.

Inima din baloane – desi aceasta face parte ma mult din gama decoratiunilor pentru nunta, multi parinti doresc inima din baloane la botezul micutului ce urmeaza a fi crestinat din dorinta de a-si arata dragostea pentru noul venit in familie. Desi este vorba de inima si gandul ne duce instant la culoarea rosie, aceasta poate fi realizata din baloane colorate, pentru fetite culori alb si roz metalic, pentru baietei chiar si din alb cu albastru.