Filmulete hazlii cu chinezi

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre poporul chinez, dar daca ai urmari filmuletul pe care l-am urmarit eu, cu siguranta nu vei avea o parere foarte buna. Si cu toate acestea nu ar trebui sa uitam de ce pot fi in stare anumite persoane din China, ca sa nu mai spunem ca ei stau mult mai bine la capitolul infrastructura decat tara noastra. Chiar daca asa cum veti observa si la final de articol si printre chinezi mai exista uscaturi, caci nu exista padure fara uscaturi.

Insa daca ar fi sa comparam poporul lor cu al nostru sau ceea ce pot face acestia in comparatie cu noi, vom constata cu o oarecare urma de dezamagire ca la anumite capitole poporul chinez este mult mai avansat decat poporul roman. Si nu trebuie sa uitam nici de faptul ca noi romanii le avem si noi pe ale noastre.

Ca sa nu mai amintim de filmuletele cu betivi sau cu diferite pitipoance, drept dovada ca proverbul de mai sus – nu exista padure fara uscaturi – se poate aplica si in cazul nostru. Ba mai mult decat atat noi ne-am format deprinderea de a ne baga unde nu este cazul si in acelasi timp sa barfim pe toata lumea, chiar daca stim ca acest lucru nu este politicos.

Si oare cati dintre noi nu s-au dat cu parerea in anumite situatii si cati nu au crezut si erau ferm convinsi ca ei stiu totul si detin adevarul absolut. Pe de alta parte nu trebuie sa uitam nici de acele persoane pe care nu ai voie sa le contrazici niciodata, ca altfel te asteapta vremuri grele in compania acelor persoane. Dar, da ar trebui sa ne bucuram de cele mai amuzante si comice situatii, indiferent de tipul de persoane de care vorbim. In plus rasul ne ajuta intotdeauna sa trecem peste momentele nu prea placute.

https://www.youtube.com/watch?v=GOv8-inmeUQ