Interesat de caserole din carton biodegradabile pentru afacerea ta? Le gasesti in stocul Snick Ambalaje

Posted by

In zilele noastre, provocarile exista la tot pasul, iar industria HoReCa demonstreaza acest lucru in fiecare zi. Acesta este un domeniu unde concurenta nu inceteaza sa apara, iar competitia este din ce in ce mai acerba cu fiecare nou restaurant/ local intrat pe piata.

In aceasta situatie, fiecare restaurant isi doreste sa inoveze aceasta industrie fie prin meniuri, decor sau alte detalii, insa nu este chiar atat de usor sa intri in gratiile clientilor, ci trebuie sa depui putin efort.

Dar in ce consta acest efort, te intrebi? Ei bine, afla ca nu doar ceea ce prezinti publicului in farfurie este important, ci si felul cum ambalezi preparatele, mai ales daca efectuezi si livrari la domiciliu. In acest caz, ambalajele joaca un rol foarte important intrucat de ele depinde starea preparatelor in timpul transportului, precum si temperatura mancarii in momentul cand ajunge la client. In prezent, cand exista un numar atat de mare de furnizori pe piata, este dificil sa iei o decizie si sa alegi furnizorul principal care sa iti fie sprijin in afacerea ta.

O recomandare poate fi furnizorul buzoian Snick Ambalaje, ce iti pune la dispozitie o gama variata de ambalaje si consumabile pe care sa le folosesti in afacerea pe care o administrezi in scopul de a asigura multumirea clientilor. Descopera mai multe despre produsele acestui furnizor in cele ce urmeaza.

O gama diversificata de produse pentru evenimente si nu numai

Dupa cum a fost mentionat si anterior, daca ai o afacere din domeniul HoReCa, atunci probabil ca te ocupi si de livrarea preparatelor catre clientii care nu au timp sa se deplaseze la sediul fizic al localului tau. De aceea, pentru a le oferi o experienta la fel de placuta cleintilor la fel ca in cadrul restaurantului, trebuie sa te asiguri ca ai parte de amabalaje de inalta calitate, in caz contrar preparatele tale ar putea avea de suferit.

Astfel, un ambalaj potrivit se remarca printr-un material rezistent, care sa nu permita alunecarea sau scurgerea mancarii din interiorul ambalajului in timpul transportului. De asemenea, un ambalaj trebuie sa pastreze mancarea in stare intacta, iar aici este vorba mai mult despre temperatura acesteia, care nu trebuie sa sufere fluctuatii prea mari.

Insa, nu doar pentru acest scop sunt potrivite ambalajele, ci si pentru diverse evenimente. Daca, spre exemplu, ai de organizat o petrecere cu un numar mai mare de invitati, ambalajele de unica folosinta pot fi o solutie practica, in sensul ca vei putea economisi atat din punct de vedere financiar, cat si al resurselor. In acest fel, vei scapa de spalatul veselei si vei economisi resurse precum energia, apa sau detergentul. Ambalajele de unica folosinta nu sunt doar o solutie practica, ci si una igienica intrucat fiecare invitat va avea propriul ambalaj cu preparate si il va putea arunca la cosul de gunoi dupa ce va consuma mancarea.

Alege ambalaje din materiale eco-friendly

Poluarea este un fenomen care a luat, in ultimii ani, o amploare din ce in ce mai mare si incepe sa ridice semnale alarmante. Probabil in acest moment te intrebi ce legatura ar avea ambalajele pe care le folosesti cu poluarea, nu-i asa? Afla ca exista o legatura intrucat principala sursa a poluarii excesive o reprezinta plasticul in exces din apa, aer, dar si sol, care a dus la afectarea atat a florei, cat si a faunei.

Din acest motiv, daca vrei sa contribui la reducerea acestui fenomen, este indicat sa alegi ambalaje din materiale prietenoase cu natura, care sa nu dauneze in niciun fel si sa aiba o durata scurta de degradare. Poti incepe prin achizitia unor caserole din carton biodegradabile care sunt realziate din materiale eco-friendly si nu polueaza mediul inconjurator.

Prin urmare, alege ambalaje si consumabile de inalta calitate pentru afacerea ta, confectionate din materiale rezistente si trainice, pe care le gasesti in gama de oferte Snick Ambalaje, intr-un stoc diversificat. Pentru detalii suplimentare acceseaza pagina oficiala.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com