Jocuri 3D pe telefoanele Nokia

Posted by

Astazi cei de la Nokia au anuntat crearea unui nou telefon special pentru copii care include si o platforma speciala de jocuri 3D. Aceasta platform despre care nu s-a dezvaluit foarte multe la momentul actual v-a avea un pret special de doar un euro, pret pe care si un copil si-l v-a putea permite.

Cu aceasta gama noua de telefoane Nokia spera sa inlature definitiv concurenta celor de la Apple cu jocurile de pe IPad si sa alarte inca odata lumii ca smartphones trebuie sa fie simple ca pentru un copil. Si cum fiecare din noi are in interior ascuns un copil suntem siguri ca Nokia va avea succesul scontat.

Noua platforma de jocuri pentru copii vine pe langa pretul deosebit de atractiv si cu alte elemente interesante cum ar fi un design copilaresc (asa cum l-au descris cei de la Apple),  cu o durata de viata a bateriei foarte scurta (doar se stie ca copiii se plictisesc foarte repede) si cu alte cateva facilitati care sa atinga exact perioada copilariei.

De asemenea am inteles ca vor lansa si o noua categorie de jocuri unity, iar app-store-ul lor contine deja pregatite peste 5000 de asemenea jocuri. Nu ramane decat sa le uram succes celod de la nokia si noi cei de la redactie deja am inceput deja sa punem deoparte bani pentru a putea cumpara primi la lansare telefonul jucarie de un euro.