Masaj anticelulitic pe plaja, soft prank

Posted by

Credeati ca nu se pot face farse cu mult bun simt si care sa va faca sa radeti fara sa para deplasate? Ei bine, chiar daca este vorba de masaj (si sunt sigur ca deja va ganditi la „happy end”), o sa va prezint doua clipuri mai jos, care cu siguranta va vor face sa radeti cu gura pana la urechi si sa dati share la acest articol mai departe si prietenilor . Nu de alta, dar sunt sigur ca vreti sa aduceti zambetul si voia buna si pe fetele prietenilor vostri. Fețele nu fetele, pervers mic care esti tu, cititorule!

Si pentru ca vorbim de masaj, avem nevoie bineinteles de o perioada de incalzire, o sa incepem asa mai usor, cu primul clip, care este ceva mai calm, daca putem spune astfel, dar care in mod sigur ti-ar putea da cateva idei pentru la vara. Ca doar nu o sa imi spui ca tie nu iti place sa faci farse? Totusi, un mic sfat, nu incerca sa faci asta pe plajele romanesti, unde s-ar putea sa primesti bonus si cateva palme, sau sa apara un binevoitor care vrea sa impresioneze fata si sa-ti aplice o corectie binemeritata. Eu sunt sigur ca tu nu vroiai decat sa oferi tinerelor un masaj anticelulitic si nimeni nu se indoieste de bunele tale intentii.

https://www.youtube.com/watch?v=53s8lfed6jU

Te-ai incalizit? Atunci arunca o privire pe geam afara; da, e iarna, e frig si e zapada, deci pana la vara, cand vine caldura, nu ramane decat sa te gandesti sa-ti duci prietena la un salon de masaj, sau de ce sa nu-i oferi un masaj atunci cand te afli la un restaurant sau la mall? Spunem asta pentru ca urmatorul clip are actiunea exact in mijlocul unui mall si sunt sigur ca nu ai vrea sa te afli acolo in momentele ei de glorie. Glorie am crezut noi ca este cuvantul potrivit pentru un asemenea moment. Dar ca sa nu ne mai lungim cu vorba, eu zic sa dai play si sa vezi despre ce e vorba.

Nu intainte totusi sa iti dam si un mic hint: Atentie la omul cu sticla, pare insetat, nu de alta.

https://www.youtube.com/watch?v=kISZbn0UyWw

Deci, te-am incalzit de tot? Asa-i? Nu asta era scopul nostru, dar acum ca tot esti fierbinte, ne poti ajuta si pe noi cu un share la articol; nu de alta, dar aceasta este modalitatea prin care speram noi sa aducem mai multa caldura in casele oamenilor. Nu uita ca la noi gasesti o colectie a celor mai bune bancuri si intamplari amuzante, menite sa iti faca mai frumoase diminetile.