Munca la birou

Posted by

Birou ora 09:25: Cafeaua este  gata demult.

Birou ora 09:40: Toate cele trei college de birou si-au spus povestea legata de ziua anterioara.

Birou ora 09:45: Suna telefonul Cristinei . Raspunde. La celalat capat al firului, un client amabil, solicita o comanda. Lauda produsele noastre. Cristina il “perie”putin si cere mai multe informatii despre coalaborarea pe care o au cu el si desigur incearca sa mareasca comanda data intial de client. Convorbirea sa dureaza  4-5 minute.

Birou ora 09:45: In acelasi timp, Alina incearca sa contacteze un client. Este putin deranjata de galagia pe care o faceau colegele ei in tipul discutiilor telefonice, asa ca se decide sa parasca biroul, sa-si continue convorbirea in alta camera. Convorbirea dureaza 10 minute.

Birou ora 09:50: Ella primeste un telefon de la un client extrem de nervos . Reclama lipsa de profesionalism a firmei de curierat cu care ei colaboreaza. Ella rezolva reclamatia cu brio in cateva minute.

Birou ora 09:56 : Ella si Cristina inregistreaza informatiile in sistem.

Birou ora 09:57: Alina se intoarce in birou. Corpul ei parca tremura putin. Mersul ei este putin ingreunat de povara care ii apasa sufletul. Umerii ii sunt lasati. Fata ei denota multa tristete. Culoarea fetei este aproape galbuie. Fardurile nici ca o mai ajuta. Ochii incep sa I se umezeasca tot mai mult, iar lacrimile curg usor pe obraji.

Birou ora 09:57: Ella si Cristina, surprinse de starea colegei sale si ingrijorate peste masura, sar in intampinarea ei si o intreaba ce s-a intamplat. Ele se ofera sa-I aduca pastille, apa si orice altceva are nevoie. Insa curiozitatea lor este nemarginita, iar starea colegei lor este de neinteles asa ca ele insista sa afle ce s-a intamplat:

Birou ora 09:58: Alina reuseste in final sa se linisteasca atat cat sa-si adune 5 cuvinte sa raspunda colegelor sale ingrijorate, iar raspunsul acesteia este : “Am facut pipi pe mine.”

Birou ora 09:58 : Hohote de ras rasuna puternic din biroul celor trei colege.