Nebunia, din ultimele luni, in lumea criptomonedelor

Posted by

Toata lumea a luat-o putin cam razna mai ales intr-o singura privinta si o singura directie. Cele mai multe persoane au tot sperat sa se imbogateasca de la o zi la alta, fara sa depuna minimul de efort. Ba mai mult decat atat fiecare a sperat sa traga lozul cel mare, insa ironia sortii le-a dat o mare bataie de cap.

Imbogatirea peste noapte nu a fost niciodata cea mai buna obtiune pentru cei ce si-au dorit sa realizeze adevarate afaceri. Dar asa cum stiti si voi de cateva luni bune s-a accentuat nebunia cu ceea ce inseamna profitul din monedele virtuale.

Mai toata lumea spera sa aiba parte de sume mult mai mari de bani si astfel au ajuns sa-si riste veniturile sau mai rau decat atat sa se imprumute sperand sa-si dubleze, cel putin, veniturile.

De ce este bine sa va informati inainte sa luati decizii?

Cele mai multe persoane in inconstienta lor nu au mai luat in calcul si riscurile. Orice investitie pe care va doriti sa o realizati la un moment dat, indiferent ca vorbim de monede virtuale sau de cu totul altceva, are si niste riscuri. Cele mai multe dintre persoanele care au investit in monedele virtuale au pierdut in mare parte acei bani, deoarece nu si-au luat in calcul aceste riscuri.

Si pe deoparte acest lucru s-a intamplat si pentru simplul fapt ca toate persoanele implicate in asta nu s-au informat suficient pentru a putea face acest pas in lumea investitiilor. Cu siguranta daca s-ar fi informat corespunzator ar fi stiut si ar fi aflat lucruri extrem de utile din acele statistici criptomonede ce vin in sprijinul fiecarui investitor.

De ce sunt importante statisticile pentru criptomonede?

Indiferent ca ne convine sau nu si indiferent de statistica pe care ne-o dorim aceasta in esenta ne ofera informatii cu ceea ce s-a intamplat intr-o anumita perioada de timp si evolutia anumitor lucruri. Bineinteles ca acestea sunt foarte importante mai ales atunci cand iti doresti sa ai o situatie clara asupra unor lucruri si de ce nu sa-ti faci propriile strategii sau previziuni pentru ceea ce va urma in acel context.

Stiu ca in situatia de fata, cel putin saptamana trecuta, cand situatia nu a fost prea roz pe piata criptomonedelor, o astfel de analiza a statisticilor te poate indruma si te poate face sa iei anumite decizii. Urmarindu-le periodic vei intelege anumiti factori si vei stii cand este momentul oportun sa iei decizii cu privire la acestea.

Pe de alta parte toate aceste statistici nu sunt altceva decat simple grafice cu diferite notatii ce iti pot da batai de cap sau daca esti suficient de informat te pot ajuta sa intelegi si cele mai ascunse secrete, cel putin in privinta criptomonedelor. Asadar daca iti doresti sa faci investitii in aceasta zona a monedelor virtuale ar fi indicat in primul rand sa te informezi si in cel de-al doilea rand sa urmaresti si sa studiezi statisticile. Ele sunt cele care te vor indruma, chiar si in cele mai dificile si extreme situatii.