nevasta nesuferita

O nevasta nesuferita in viata unora

Posted by

Nu stiu cum au unii un noroc chior. Parca pentru unii barbati nu s-a mai ajuns nici macar o farama de noroc, iar astfel s-au trezit pe cap cu o nevasta foarte nesuferita. Si desi avem senzatia sa spunem ca lucrul asta se intampla numai la televizor sau in acele seriale de comedie, intamplari de genul acesta sunt posibile si in viata reala.

Cu toate astea sincera sa fiu, chiar nu pot intelege cum de unii dintre soti sunt atat de calmi si isi vad de treaba lor, dar si de treburile de care ar trebui sa se ocupe sotiile lor. Habar nu am care a fost convenienta intre ei, dar pun pariu ca lucrurile nu sunt chiar atat de bune in astfel de relatii.

Sau poate ca unii au mult mai multa rabdare decat altii. Si chiar daca toate aceste „drame” sunt distractive la televizor, in viata reala ele nu par atat de distractive, ba din contra nu mai sunt placute chiar de loc. Dar se spune ca ne-am obisnuit cu acea parte din neobisnuit si cu diverse jigniri si vorbe urate.

Si pentru ca nu vreau sa transform acest articol in ceva trist si foarte trist m-am gandit sa va ofer o portie din ceea ce poate insemna viata alaturi de o sotie nesuferita. Sper sa te distrezi si tu exact asa cum m-am distrat si eu.