Oriunde ma duc iau racoarea dupa mine

Posted by

Desi vara este momentul mult asteptat de catre majoritatea populatiei, eu ma feresc de acest anotimp, deoarece temperaturile ridicate nu imi priesc deloc.

Cum venea si vacanta de vara iar eu aveam datoria de a-mi vizita bunicii de la tara, stiam ca acolo caldura va fi si mai apriga si ca voi avea nevoie de un aer conditionat portabil.

Nu am ezitat nici o secunda si am intrat pe site-ul magazinului Dwyn de unde achizitionasem si aerul conditionat de perete pe care il detinem in apartament.

Am gasit o oferta foarte buna la produsul Whirlpool PACW9COL 900BTU clasa A. Desi gama produselor Dwyn se imparte in aer conditionat de perete si aer conditionat mobil, am ales produsul Whirlpool PACW9COL 900BTU.

Acest aer conditionat portabil este la fel de impresionant precum numele sau, deoarece detine o multime de functii iar avantajul cel mai mare este ca pot sa il transport oriunde am nevoie.

Whirlpool PACW9COL 900BTU dispune de un display pe led-uri prin care utilizatorul poate sa isi seteze temperatura dorita in incapere. De asemenea, acest aer conditionat portabil vine si cu o telecomanda pentru a fi controlat de la distanta.

Acest dispozitiv este foarte util, deoarece filtrul HEPA este lavabil, ceea ce este un avantaj. Astfel, nu trebuie investit periodic in schimbarea filtrului. Whirlpool PACW9COL 900BTU detine functia de noapte, functia Jet, functia Auto swing, functia around U si functia de autocuratare.

Este un produs fantastic ce poate fi transportat cu usurinta in portbagajul masinii oriunde decide utilizatorul.

Consumul energenic este redus. Whirlpool PACW9COL 900BTU este clasa A de electrocasnice ceea ce asigura si mai multa siguranta.

Recomand acest produs tuturor celor care isi doresc o adiere mereu placuta in locuinta, deoarece este mobil si extrem de util, in special pentru zilele caniculare de vara.

Magazinul Dwyn este mereu prima mea alegere, datorita produselor de inalta calitate, la preturi foarte convenabile. Acesta te va surprinde, de fiecare data, prin serviciile sale la standarde Europene.