Pisica si bradul de Craciun

Posted by

Nu stiu daca si voi sunteti in situatia in care trebuie sa alegeti intre animalutul vostru de companie sau bradul de Craciun, dar la cate clipuri am vazut pe net cu cele doua elemente nu prea stiu cum va puteti descurca. Am observat ca pisicutele au un fel de obsesie pentru distrugerea bradutului sau poate acestea il gasesc mult prea amuzant si se bucura de ceea ce le poate oferi bradul de Craciun.

In opinia mea, acestea nu fac nimic altceva decat sa aiba parte de cateva minute de relaxare si de joaca in bradul vostru impodobit. Cel putin din cate am observat au o satisfactie aparte sa darame bradul de Craciun. Cred ca au ele ceva cu globuletele din pom si in special cu instalatiile de brad. Dar daca totusi iti doresti sa ai parte si de bradul de Craciun intact, dar si pisica sa o ai pe langa tine ai putea sa iei in calcul urmatoarele aspecte:

  • impodobeste-ti bradul intr-un loc unde pisica ta nu are acces;
  • tine-ti pisica departe, cat mai departe de brad, globulete, luminite;
  • ai grija ca nu cumva pisica ta sa ajunga in incaperea dedicata bradului;

Bineinteles ca nu iti poti tine pisica in lesa, dar putin mai multa grija nu ar strica nimanui. In plus de asta, daca ai grija ca ea sa nu ajunga la brad cu siguranta vei observa si celelalte lucruri din jurul tau pe care biata nazdravana vrea sa le strice. Cel putin asa vei pastra ordinea intacta in casa ta si de ce nu te vei putea bucura si de ceva liniste.

La partea cu relaxarea, probabil va mai trebui sa mai lucrati pentru ca nu-i prea usor sa te relaxezi cand ai o pisica, in special un pui de pisica prin preajma. Dar daca nu ai nici o idee de ce poate fi capabila pisica ta, in urmatorul videoclip o sa vezi exact ce patesti daca lasi pisica in apropierea bradului.