Pizza, sa comandam pizza

Posted by

Era o dupa-amiaza linistita, aveam chef sa mancam ceva bun, pentru ca oricum prin frigider batea vantul. Sa comandam pizza a fost ideea care ne-a venit instant.

Ne-am amintit repede ca primisem in urma cu cateva saptamani ceva oferte de catering in cutia postala si ca le pusesem pe undeva prin casa, asa ca infometati cum eram, ne-am apucat sa cautam mega ofertele de 3+1 gratuit sau altele de genul si sa comandam cat mai repede, pentru ca indicatorul de foame din stomac crestea simtitor de la minut la minut.

„Si totusi, unde am pus nenorocitele alea de oferte?” intrebam eu, la care jumatatea mea imi raspundea cu aceeasi mirare: „Erau pe birou acum o saptamana, ma incurcam toata ziua de ele”.

„Sunt pe aici, pe undeva, stiu eu” raspundeam, in speranta ca le voi gasi chiar in urmatoarea secunda.

30 de minute mai tarziu, obositi de atata cautat si cu o foame in stomac care dadea semne de ulcer, ne-am asezat pe canapea. Ce ne facem, ca nu am gasit niciun fluturas sau pliant prin casa, probabil au ajuns la gunoi la prima curatenie mai serioasa pe birou.

Si atunci, cu ultimele puteri, o sclipire de geniu se naste in ochii mei si exclam: „mah, dar prost mai sunt…” si apoi continui „de ce oare nu caut pe internet, ca doar de aceea s-a inventat internetul?”.

2 minute mai tarziu, deja lihniti de foame, eram cu operatoarea la telefon: „orice pizza sa fie, numai sa vina repede”.

Ma gandesc acum, privind in urma, ca un site precum foodpanda.ro ne-ar fi ajutat enorm la gasirea unor optiuni mult mai bune. Dar cand e sa nu iti dea prin cap sa cauti pe internet, nu ramane decat sa alergi prin casa dupa oferte de negasit.