Profita de oferta cu biciclete MTB la cel mai bun pret din Romania

Posted by

Se apropie ziua 1 Iunie, una din cele mai anticipate zile de catre copii din toata tara, deoarece este momentul cand vor primi o rasplata din partea parintilor. Pentru a sarbatori 1 Iunie asa cum trebuie magazinul click4sport.ro s-a gandit sa promoveze o campanie de reduceri la biciclete Mountain Bike pe care putini o pot refuza.

Incepand de pe data de 22 Mai, pana pe 10 Iunie magazinul ofera clientilor preturi incepand de la 429 lei pentru bicicletele de copii, dar si biciclete de adulti cu preturi incepand de la 999 lei.

Este o sansa foarte buna, deoarece click4sport.ro ofera cele mai bune preturi la biciclete din toata Romania. Si nu orice fel de biciclete, ci biciclete MTB, care sunt printre cele mai apreciate, datorita calitatilor si abilitatilor de a face fata mai multor tipuri de terenuri. Bicicletele MTB, sunt construite in asa fel incat poti pedala pe orice serpentina, panta abrupta sau teren accidentat de munte fara sa resimti niciun fel de soc.

Avand in vedere ca anotimpul cald deja ne bate la usa, este o ocazie unica ca familiile sa investeasca in ceva de care se pot bucura impreuna. Nimic nu este mai placut decat o iesire in familie, mergand pe bicicleta in timpul saptamanii sau in vacanta la munte. Bicicletele Mountain Bike sunt mijlocul de transport ideal pentru aceste locuri, dar si pentru parcurile urbane si traficul intens. Deseori renunt la masina in favoare bicicletei, deoarece nu trebuie sa astept la semafor si pot sa scurtez si drumul.

Norocul a facut sa gasesc o bicicleta foarte avantajosa pe site-ul click4sport.ro la un pret redus. Este vorba de modelul Ultra Nitro 29”, Negru 440 mm. Este o bicicleta pe care i-am cumparat-o fiului meu cu ocazia zilei de 1Iunie.

Bicicleta Ultra Nitro a fost redusa 17%, iar pretul total a fost fix de 999 lei.

Aceasta bicicleta este fabricata din aluminiu de cea mai buna calitate, vopsita in negru pentru a rezista la intemperii si semne de oxidare. Furca bicicletei este Mode 711G, cuvetele sunt XR W01, iar monoblocul este D type 3S axle. Bicicleta este prevazuta cu 3×7 viteze pe transmisie, iar tipul de frana este disc mecanic modelul Black disc 160 mm. Majoritatea componentelor prevazute sunt de la producatorul Shimano si Joy Tech, doi producatori renumiti pentru calitatea pieselor de bicicleta. Marimea rotilor de 440 mm, este avantajoasa atat pentru drum accidentat, cat si pentru strazile urbane care deseori sunt presarate cu denivelari si gropi.

Per total, am fost foarte multumit de cum a ajuns bicicleta, deoarece a fost impachetata foarte bine, astfel incat sa nu fie afectat nici cel mai mic detaliu de pe corp sau ghidon.

Oferta celor de la click4sport.ro mi-a permis sa achizitionez o super bicicleta, la un pret foarte avantajos. Este o investitie pe termen lung, deoarece aceasta bicicleta este rezistenta, iar gama Mountain Bike nu are reputatia de a se defecta usor. Recomand magazinul Click4sport.ro celor care doresc sa cumpere biciclete MTB la preturi fara concurenta!