Servicii de reparatii pentru ramele ochelarilor de vedere. Apeleaza la EXPERTOPTIC

Posted by

Ochelarii de vedere sunt un lucru de care trebuie sa avem foarte mare grija. Un obiect atat de fragil, poate fi foarte usor de stricat. Este foarte important sa avem la noi, oriunde mergem, tocul in care am primit ochelarii. De ce? Ii protejeaza de zgarieturi si ajuta la impiedicarea pierderii acestora. Sigur ati auzit de cel putin un caz in care cineva s-a asezat pe proprii ochelari.

Pretul ochelarilor de vedere nu este de neglijat, mai ales daca trebuie sa inlocuiti si rama si lentilele. De aceea, e bine sa aveti grija de ei pe cat de mult posibil. Este adevarat ca dupa o anumita perioada de timp, ramele se pot degrada, piesele se pot slabi. In acest caz, nu trebuie sa-i inlocuiti neaparat, apelati la reparatii pentru rame ochelari de vedere.

De ce sa nu reparati ramele ochelarilor acasa?

In primul rand, fiind atat de fragili, repararea lor reprezinta un proces complex. Fiind alcatuiti din materiale subtiri, aveti nevoie de unelte speciale pe care sa le folositi si pe care, cu siguranta, nu le aveti acasa. Pe langa acest lucru, pot fi foarte greu de manipulat si puteti pierde piese esentiale, cum ar fi suruburile de strangere.

De asemenea, puteti agrava problemele deja existente. De exemplu, daca folositi unelte improvizate, pe langa ca puteti zgaria rama, puteti slabi si piesele fara sa va dati seama. In acelasi timp, daca incercati sa indoiti ramele sau sa le lipiti cu produse nerecomandate, o sa deteriorati materialul. Si foarte important, trebuie sa aveti grija sa nu atingeti lentila din greseala. Daca nu puteti manipula corect ochelarii, s-ar putea sa riscati sa zgariati lentila, sau chiar s-o ciobiti.

Daca nu sunt reparati in mod corespunzator, o sa va incomodeze si s-ar putea sa va afecteze si vederea. Va intrebati cum sa afecteze vederea daca v-ati ocupat doar de rame, nu si de lentile? Ramele sunt asezate si stranse in asa fel incat ochiul dumneavoastra sa fie pe centrul lentilei. Prin modificarea ramelor, puteti schimba pozitia ochelarului si vederea dumneavoastra nu va mai putea fi corectata. La EXPERTOPTIC gasiti specialisti care sa va ajute cu restaurarea ramelor.

Riscati sa pierdeti si garantia produsului cumparat in incercarea dumneavoastra de a-i repara. Stiti ca orice garantie va fi valabila doar daca ochelarii pe care i-ati achizitionat, fie au venit defecti din fabrica, fie s-au defectat din cauze ce tin de crearea lor. In momentul in care interveniti asupra produsului, nu veti mai putea folosi garantia respectiva pentru ca se va considera ca ati contribuit la defectarea lor.

Foarte important, tineti cont ca unele piese ale ramelor nu sunt inlocuibile. Daca se deterioreaza sau daca se strica in urma incercarii de a fi reparati, o sa trebuiasca sa inlocuiti rama cu totul, iar pretul unor rame de calitate poate fi destul de ridicat.

Apelati la tehnicienii de la EXPERTOPTIC, care se vor ocupa cu profesionalism de ochelarii dumneavoastra.

Contact:

Suceava – 0740 952 952
Botosani Calea Nationala – 0744 754 754
Botosani Carrefour – 0755 538 538
Radauti – 0747 750 750
Falticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589