Stiai ca… succesul in videochat nu depinde decat intr-o foarte mica masura de felul cum arati?

Posted by

Persoanele care nu cunosc domeniul industriei de divertisment online pentru adulti decat din auzite au o serie de convingeri false despre ceea ce se intampla intr-un studio de videochat.

Una dintre credintele larg raspandite, dar care de fapt nu are acoperire in realitate, este cea conform careia pentru a incepe sa lucrezi ca model online ai avea nevoie neaparat de un corp asemanator cu cel al fotomodelelor de pe coperta revistelor internationale de moda.

In realitate, fetele care au obtinut cele mai mari performante pe site-uri videochat nu seamana cu un manechin si nu se incadreaza neaparat in standardele considerate clasice, reprezentate de masurile de 90-60-90 pentru bust, talie si solduri.

De fapt, nu seamana nici macar intre ele, fiind departe de a ilustra acelasi tip de feminitate. Au reusit sa ajunga la castiguri de peste 10 000 de dolari pe luna si sa obtina chiar si premii internationale atat fete inalte cat si scunde, blonde, brunete si roscate, cu un corp atletic sau, dimpotriva, cu rotunjimi pe care multi barbati le considera apetisante.

Prin urmare, nu calitatile fizice sunt cele care fac diferenta. Iata ce conteaza mai mult decat acestea, atunci cand vrei sa ai parte de succes ca model pe site-urile dedicate adultilor!

Care sunt cele mai importante calitati intr-un studio de videochat ca www.studio20.ro?

Activitatea unui model online consta in a interactiona, zi de zi, cu barbati aflati la sute sau chiar mii de kilometri departare. Acestia nu au timpul necesar pentru a dezvolta o relatie fata in fata sau diferite alte considerente ii determina sa prefere mediul virtual, pentru socializare.

In aceste conditii, abilitatea fundamentala a unui model de videochat este capacitatea de a purta conversatii interesante in limba engleza. Principala limba de circulatie internationala este folosita pe toate site-urile de profil, deoarece membrii acestora provin din tari si chiar de pe continente diferite.

Tocmai de aceea, fetele care se afla la inceput au posibilitatea de a participa la cursuri individuale gratuite de limba engleza. In paralel, ele primesc si cursuri de cultura generala, care le vor permite sa retina atentia unui barbat pe termen lung si sa il transforme intr-un admirator permanent.

La fel ca in orice alt domeniu economic, seriozitatea si capacitatea de a lucra constant bine sunt fundamentale, pentru a obtine succesul. De exemplu, in videochat ai posibilitatea de a-ti alege singura programul insa, odata ce ai optat pentru un anumit interval din zi, trebuie sa te arati capabila sa respecti orarul stabilit.

Capacitatea de seductie este la randul sau importanta. Desi implica si aspectul fizic, nu se limiteaza doar la acesta. Este vorba, pe langa punerea in valoarea a unor atuuri corporale, si de capacitatea de a-l face pe interlocutor sa se simta bine, relaxat si increzator in sine, atunci cand se afla in compania ta. De asemenea, simtul umorului este o calitate importanta, care te poate ajuta sa depasesti cu succes unele situatii complicate sau eventuale blocaje in comunicare.

Daca ai sau esti dispusa sa iti dezvolti aceste calitati, cu siguranta poti obtine succesul dorit intr-un studio de videochat!