4 Avantaje ale unui site lucrat de profesionisti

Posted by

Multi isi doresc sa aiba un site bine lucrat, insa trebuie mentionat faptul ca doar o firma specializata Cubickva poate ajuta cu realizarea siteului web optim din punct de vedere al functionalitatii, la preturi avantajoase si in cel mai scurt timp.

Se pleaca de la premiza ca un site functioneaza ca o carte de vizita a unei afaceri si are tot potentialul de a ajuta in vanzari sau in interactiunile cu clientii in fiecare zi, la orice ora. Exista mai multe avantaje pentru un site lucrat de profesionisti.

Cubick va poate ajuta cu realizarea siteului web

Firma cublick va poate ajuta cu realizarea siteului web la cele mai avantajoase preturi si in timp record. Atunci cand este vorba despre un site care trebuie sa prinda viata repede, dar si sa fie realizat foarte bine, profesionistii sunt cei care pot pune lucrurile in functiune rapid. In plus, toate site-urile Cubick au si un CMS care sa permita administrarea site-ului usor si intuitiv.

Calitate garantata

Lucrul cu profesionistii asigura calitatea produselor oferite. In cazul acesta prin produs se intelege un site care, iesind din mana unor specialist va arata perfect si va avea toate elementele moderne de design si miscare.

In ultima vreme in domeniul web designului s-au impus numeroase tipuri de miscare si animatie care fac ca paginile sa nu mai fie plictisitoare si statice. Toate aceste tehnici moderne ar trebui incluse pe site cu o limita insa, pentru ca risca sa devina obositoare.

Un amator va face totul asa cum considera fara sa se gandeasca si la ceilalti utilizatori insa un profesionist stie exact ce anume vrea sa vada o persoana care ajunge pe site si cum sa amplaseze elementele grafice astfel incat sa nu devina deranjante.

Culori alese cu stil

Culorile sunt foarte importante pe o pagina web insa exista si foarte multe site-uri care arata precum o sorcova tocmai din cauza ca persoana care s-a ocupat de site nu avea ochiul bine format pentru crearea de scheme cromatice.

Combinatiile de culori trebuie sa fie placute si sa nu oboseasca vizitatorul, si se vor face in conformitate cu niste reguli ample. Culorile de fond de exemplu, nu trebuie sa faca scrisul greu de citit, iar culorile din detalii ar trebui sa nu fie obositoare pentru ochi.

Nu sunt recomandate culorile foarte tari puse pe spatii largi. Este in regula un buton fucsia sau chiar mai multe butoane fucsia insa un roz intens amplasat pe toata partea de sus a site-ului are tot potentialul de a genera dureri de cap.

Numarul de click-uri

Numarul de click-uri date de un utilizator pentru a ajunge la pagina dorita trebuie sa fie cel mult egal cu 3. Daca pagina este situata mai in adancime poate fi anevoios pentru utilizator sa ajunga la ea ceea ce nu este recomandat sa se intample.

Profesionistii stiu exact cum si unde trebuie sa fie amplasate paginile astfel incat sa faciliteze navigatia in interiorul site-ului. Trecerea de la o pagina la alta ar trebui sa fie intuitiva.