Ce se intampla cand o femeie se urca la volan?

Posted by

Mai toti prietenii mei mi-au spus ca am cam facut o obsesie din a le spune sa aiba grija pe drum. Si poate ca da am facut eu o obsesie, dar in ultima perioada am auzit si am vazut la stiri numai despre accidente, morti, raniti si tot tacamul. Iar de obicei le spun sa fie atenti, deoarece am observat ca mai nou nu mai conteaza ca tu mergi regulamentar, daca in jurul tau ai nenorocul sa intalnesti cateva exemplare ca cele de mai jos.

Nu stiu ce parere aveti voi despre asta, dar eu cred ca nu toate femeile conduc in halul asta si sunt neatente. Sunt doamne si domnisoare de o mie de ori mai grijulii si care au simtul raspunderii atunci cand se urca la volan, dar na, cum clipul asta e realizat cu materiale de pe strazile Rusiei sa speram ca la noi lucrurile nu au luat-o razna. Mai bine spus sa speram ca pe aceste meleaguri soferitele noastre nu vor consuma alcool inainte sa se urce la volan asa cum se spune despre persoanele din Rusia in nenumarate clipulete comice.

Pe de alta parte daca stai sa urmaresti intregul clip este imposibil sa nu te pufneasca rasul si sa nu te poti abtine sa nu razi. Dar poate ca astea sunt doar cateva din cele pe care le puteti gasi pe internet si bineinteles pe youtube.  Nu degeaba se spune ca poti gasi pe internet orice fara sa depui foarte mult efort si uneori chiar fara sa-ti doresti sa gasesti.

Cat despre ceea ce se intampla pe sosele ma cam pune pe ganduri si ma face sa ma gandesc de doua ori inainte daca sa dau sau nu de permis. Poate ca uneori e mai bine sa fii putin speriat decat sa stai gandindu-te ca nimic rau nu ti se poate intampla.