podea flotanta

O podea interesanta si o farsa nereusita

Posted by

Asa cum stii imi place sa fac glume pe seama tuturor. Si probabil ca ti-ai dat seama ca nu imi pasa daca cineva se va supara pe mine sau nu. Pe de alta parte, sincera sa fiu imi place foarte mult sa ma amuz pe seama celorlalti indiferent ca acestia se vor supara pe mine si nu o sa ne mai vorbim. De data aceasta m-am gandit sa le fac o mica farsa parintilor mei, mai exact tatalui meu, caci el se pricepe mai bine la cladiri si mai putin la internet, dar asta este doar o observatie si este doar a mea.

Pe de alta parte sunt convinsa ca farsa mea va mai detensiona putin starea de spirit deja supra incinsa din familie. Inca mai cred ca putin umor nu strica in momentele de panica, stres si munca multa, dar voi vedea ce se intampla in momentul in care am sa duc la bun sfarsit farsa. Cum camera mea are parte de schimbari si aici ma refer ca incerc sa o mai maresc putin si sa o modific am dat fuga la tata si i-am spus ca vreau sa-mi puna o podea mai speciala si ca nu mai vreau clasicul parchet.

Bineinteles tata nu avea chef sa se certe cu mine astfel ca s-a facut ca nu exist in prezenta lui. Atunci mi-am zis ca trebuie sa fac ceva pentru a-mi duce planurile la bun sfarsit. Iar inainte sa plec la munca le-am lasat un bilet cu scris mare ca o sa ajunga o masina cu podea flotanta pentru camera mea. Eram sigura ca in scurt timp o sa-mi sune telefonul, dar nu mi-am facut prea multe griji caci stiam ce am de facut. De fiecare data cand m-au sunat le-am respins apelul si i-am facut sa fiarba in suc propriu.

Intr-un final primesc un mesaj pe telefon de la mama mea in care ma intreaba daca nu cumva am de gand sa-mi creez un podium fix in mijlocul camerei. I-am raspuns exact in acelasi ton spunandu-i ca exact asta am de gand sa fac si nimeni nu ma poate sa ma opreasca. Ma gandeam totusi ca farsa mea a mers cam departe si ca ar trebui sa ma opresc, dar mi-am zis sa mai am putina rabdare si sa nu ma grabesc.

podea flotanta
podea flotanta

Spre seara cand am ajuns de la birou ma gandeam ca o sa iasa un ditamai scandalul, dar spre marea mea surprindere nimeni nu mi-a spus nimic. Si desi asteptam nerabdatoare sa vad ce se intampla tata imi spune ca pe parcursul intregii zile a fost nevoit sa stea acasa  si sa astepte podeaua despre care eu am scris in bilet, numai ca nu s-a intamplat nimic. De fapt, tata s-a bosumflat putin ca nu a mai putut merge pentru o zi la batraneii cu care el obisnuieste sa se intalneasca. De altfel nimeni nu as spus nimic de podea, ci doar ca erau foarte curiosi sa vada cum arata o astfel de podea.  Si daca am vazut ca ai mei n-au luat-o ca pe o farsa m-am gandit ca poate chiar ar trebui sa-mi achizitionez o podea flotanta.