Ai grija ce trucuri folosesti pentru infrumusetare

Posted by

Imi plac lucrurile simple si frumoase, dar ce te faci daca vrei o schimbare a infatisarii tale si nu stii de unde sa incepi? Am trecut prin nebunia asta de nu stiu cate ori, mai ales in ultima perioada, dar de fiecare data am reusit sa ies din starea respectivă. Cum? Sincer nici eu nu inteleg cum si in ce fel, poate doar am adaugat putin machiaj, alt tip de vestimentație si de ce nu poate o mica schimbare de look.

Nu toata lumea intelege de ce o persoana de sex feminin are nevoie de asa ceva. Si pentru ca vreau sa dau un raspuns foarte clar am sa spun ca noi, femeile, folosim aceste schimbari pe post de tratament, chiar daca bărbatii nu inteleg asta. Da, stiu, barbatii nu au rabdarea necesara pentru a intelege toate lucrurile legate de noi, poate si noi suntem vinovate ca-i zăpăcim cu atatea informatii despre nevoile noastre.

Dar sa ne intoarcem la oile noastre si sa vorbim despre schimbarea infatisarii noastre. Cand am spus mai devreme despre schimbarea de look ma refeream la faptul ca iti poti schimba culoarea parului si pe langa asta ai putea sa il ondulezi sau sa apelezi la placa de par de la Remington pentru a il indrepta, astfel vei putea face cate schimbari vrei. Nu este totul foarte usor, dar daca iti doresti aceasta schimbare o poti face in orice moment fara sa te vaicatesti.

Sunt multe domnisoare care apeleaza de obicei la diferite trucuri pentru a se infrumuseta, dar nu toate trucurile sunt functionale, asadar fetelor aveti grija la ce tip de trucuri folositi. In general trucurile ieftine nu sunt functionale mult timp si va pot aduce foarte multe dezamăgiri, chiar daca nu va doriti acest lucru. Pentru mine toate aceste schimbari sunt foarte simple deoarece schimbarea mea consta in cateva chestiuni simple gen par, unghii si tinuta.

Dar asta nu inseamna ca ma rezum numai la asta, cand am timp de relaxare prefer sa ma rasfat cum stiu eu mai bine. Si de preferat ar fi ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa se relaxeze un timp indelungat fara sa le mai pese de grijile zilnice. Si pentru ca nu toate domnisoarele au trucurile la indemana ar fi de dorit sa nu ajungem ca cele pe care am sa va las sa le urmariti.