Sa mai radem putin…

Posted by

Nu stiu ce o fi fost in capul meu cand am spus ca trebuie sa mai caut si eu ceva interesant si in acelasi timp amuzant. Ultima data cand am vrut sa fac acest lucru mi-a luat ceva timp pana mi-am dat seama de un anumit continut dintr-un stand up comedy. Si nu este vorba ca nu merg sa vad stand up comedy, doar ca unii dintre persoanele care sunt pe scena si interpreteaza nu prea au vorbele la ei.

Dar nu vreau sa-i critic pe acestia pentru ca nu am nici un drept si pentru ca mai mult decat atat sunt convinsa ca daca cineva m-ar obliga sa fac acest lucru nu as fi capabila. Pe langa asta trebuie sa admitem ca sunt foarte multi oameni capabili care pot face multe lucruri frumoase si nu ma refer la actori. Stim cu totii ca actorii sunt invatati si obisnuiti sa ne trimita anumite stari in functie de rolul pe care il interpreteaza.

Eu ma refer la acei oamenii care aduc cum pot zambetul pe buze celor care ii urmaresc si mai mult decat atat acestia stiu foarte bine sa iasa din orice fel de situatie. Probabil ca sunteti si voi constienti ca in anumite zone mai sunt si persoane care nu se comporta catusi de putin civilizat si unde „bataia este rupta din rai”. Daca ar fi dupa mine nu as lasa nici o astfel de persoana sa se apropie de scena sau sa aiba acces.

Mai ales ca intalnim astfel de personaje exact cand ne asteptam mai putin si cand vrem sa ne relaxam cu adevarat. Spre norocul acestor neghiobi mai exista inca spectacole de stand up comedii televizate si mai mult decat atat chiar si competitii.

Pana la urma este bine ca putem avea parte de umor, chiar si in cele mai grele perioade pe care unii dintre noi sunt nevoiti sa le traverseze. Si trebuie sa va mai spun ca astazi mi-am luat portia de ras de la emisiunea „iUmor” drept pentru care am sa las mai jos un scurt material.