Ai grija de casa ta!

Posted by

Inca imi pastrez credinta ca ar trebui ca macar o data pe saptamana, cel putin, sa redevenim seriosi si sa incercam sa ne punem lucrurile la punct. Nu stiu cati dintre voi si-au facut un program pe care sa-l respecte pentru toate activitatile lor pe care le intreprind. Dar cu siguranta avand un program la indemana vei stii intotdeauna in ce stadiu esti. In plus de asta iti poti evalua singur activitatile ce poate fi un lucru minunat, atat pentru tine, cat si pentru cei cu care tu colaborezi.

Tu ai grija de spatiul in care locuiesti?

Poate ca o sa-mi spuneti ca aceasta intrebare nu isi are rostul si ca mai bine ar fi sa vorbim despre cu totul si cu totul alte chestiute. Insa eu mai cred ca relaxarea perfecta o ai atunci cand in jurul tau totul este frumos aranjat si nu exista nici un motiv pentru care tu sa stai incordat. Chiar si atunci cand ai vizualizat filme se poate intampla sa versi punga cu floricele de porumb sau pur si simplu sa scapi paharul cu suc din mana.

Mie mi s-au intamplat aceste lucruri si a trebuit sa pun pauza la film pentru cateva minute bune, in care nu am facut nimic altceva decat sa curat ceea ce eu am varsat. Dar sa stiti ca pentru aceste mici probleme exista si solutii pe masura. De exemplu ai putea sa ai in apropiere de tine un aspirator mic de mana cu acumulator, care sa te ajute in aceste momente de neatentie.

De altfel, un asemenea produs il poti folosi si pentru a putea curata interiorul masinii tale. Cu atat mai mult ca nu ai nevoie de foarte mult spatiu pentru depozitare si nici foarte greu nu poate fi. Iar, mai mult decat atat, daca intr-adevar vrei sa faci ceva cu adevarat distractiv ai putea sa-i inveti pe cei mici sa foloseasca un astfel de aspirator. Cu siguranta veti avea parte de cele mai placute clipe de ras si cele mai relaxante.

Hai ca nu poate fi atat de greu sa ai grija de casa ta, mai ales ca acum suntem bombardati cu fel si fel de produse pentru curatare, improspatare si igienizare. Pe vremea bunicilor erau toti multumiti daca aveau posibilitatea sa isi scuture si sa-si mature casa.

De altfel, pe atunci isi preparau singuri sapunul si solutiile de curatat asa cum se pricepeau ei mai bine si nu se mai plangeau. Dar totul ramane la latitudinea voastra daca vreti sa aveti o casa curata si un ambient extrem de placut pentru relaxare.