statul la coada

Ironia sortii – statul la coada

Posted by

Habar nu aveam ca in anul 2017 inca se mai practica statul la coada. Si da se sta la coada ore in sir, cu nervii intinsi la maximum si plictisiti. Cam asta se intampla de fiecare data cand esti nevoit sa te duci pe la ghiseele anumitor institutii. Nu vreau sa spun ca asta se intampla pe la toate ghiseele, dar se pare ca la institutiile importante cam dai de statul la coada.

Si nu stiu cum se intampla acest lucru, dar de fiecare data cand te grabesti si esti nevoit sa-ti rezolvi treburile in cel mai rapid mod, exact atunci esti nevoit sa astepti mai mult decat in alte dati. Nu ma gandesc la cel mai performant sistem pentru a scapa de statul la coada, ci putin mai multa intelegere din partea unor oameni, cu privire la faptul ca lucrurile au mai evoluat putin intre timp.

Si poate ca asta n-ar fi deloc o problema, daca in mare parte am intelege ca tehnica ne ajuta mult mai mult in prezent fata de alti ani in care tanjeam dupa tehnica. Dar probabil ca mai avem ceva de asteptat pana ce noua tehnica se va implementa asa cum trebuie si in institutiile nostre.

Si in afara de statul la coada mai trebuie sa mai suporti si mofturile pe care le fac anumite doamne de la ghiseu. Si am spus anumite pentru ca nu toate sunt ursuze sau prost dispuse, atunci cand iti vorbesc. Pe de alta parte ar trebui sa recunoastem si faptul ca nici noi nu ne comportam prea frumos cand stam la coada.

Chiar daca tot incercam noi sa ne atragem tot felul de scuze nu prea merge sa negam acest fapt. Pana una alta eu va las sa urmariti ceva distractiv. Un clip ce reflecta cate putin din realitatea noastra ori de cate ori trebuie sa rezistam in fata cozilor imense.

https://www.youtube.com/watch?v=qSGyMQ4imPc