Catei in goana dupa chipsuri

Posted by

Nu cred ca pana cum am mai vazut ceva mai amuzant ca ceea ce eu am urmarit acum doua minute. Si brusc mi-am zis in sinea mea ca trebuie sa scriu despre asta, caci nu pot lasa acest clip sa treaca pe langa mine fara sa-l impartasesc cu voi. Nu stiu ce parere aveti voi despre chipsuri, dar eu una le ador si chiar mai mult de atat am observat ca nu numai eu. Dar de aici si pana a fi in stare sa te deghizezi e o cale lunga.

Si culmea daca te-ai gandit ca eu aici vorbesc de diverse persoane, chiar te-ai inselat, caci personajele principale nu sunt oameni, ci niste catelusi. Si de aici vine si una dintre intrebarile mele: cat de disperat sa fii dupa chipsuri incat sa faci aproape orice pentru a le avea. Dar pentru a avea o imagine de ansamblu mult mai buna a ceea ce se intampla si despre ceea ce eu vreau sa va povestesc mai bine urmariti clipul si apoi cititi si restul.

Doar cand ii privesti ti se face mila de ei si parca ai vrea sa ii ajuti. Sau cel putin in mintea mea asta s-a ivit. In plus niciodata nu m-am gandit ca acesti caini pot fi atat de simpatici. Indiferent de cum a fost realizata aceasta reclama imi place foarte mult. Si chiar imi aminteam de prostiile pe care le faceam cu fratele meu in copilarie, mai ales atunci cand ne doream ceva foarte mult si incercam in chip si fel doar sa ne atingem scopul.

Cam asta se intampla si cu acesti catelusi din acest clip, numai ca ei sunt mult mai speciali sau cel putin eu ii vad mai speciali si mult mai frumosi. Insa motivul pentru care ei pun in practica trucuri diverse pentru a pune labuta pe cateva pungi de chipsuri. Asta a fost unul dintre factorii care m-au amuzat cel mai mult. Dar mai bine va las sa mai vedeti inca o data clipul.