pasi de dans

Cazaturi in pasi de dans

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre dansatori, dar cu siguranta pentru acestia drumul catre succes este presarat cu foarte multe piedici. Mai exact am putea spune vanatai la propriu, caci am vazut destule filmulete pe YouTube in care acestia au avut parte de fel si fel de cazaturi. Pe de alta parte este placut sa privesti pe cineva care sa stie sa danseze, indiferent de dansul abordat.

Acum sa fiu sincera, nu cred ca as vrea sa ma pun in pielea celor care sunt la inceput de drum in a invata tainele dansului. Ei sunt mult mai predispusi sa se aleaga cu tot felul de vanatai si poate chiar si cu rani. Recunosc, lucrul acesta nu este placut nici pentru dansatori si nici pentru privitori, insa daca am vorbi putin despre acele persoane care se cred mari dansatori, dar se impiedica pe ici pe colo, lucrurile stau cu totul si cu totul altfel.

Nu poti pretinde ca poti face multe lucruri, in cazul de fata, multi pasi de dans, daca nu ai si ceva experienta, altfel cu siguranta veti ajunge sa va impiedicati sau sa va raniti mai rau decat e cazul. Sunt constienta ca trebuie sa incepi de undeva, ca trebuie sa faci ceva daca iti doresti sa avansezi in ceea ce iti doresti. Dar cu toate astea aveti grija sa nu ajungeti precum personajele din clipul video de mai jos, ca ar fi pacat.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEcNumOLHs0